Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85. bölümde; Hızır Çakırbeyli beklemediği yerden darbe alır!

        Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 84. bölümü ile geçen hafta yayınlanmıştı. 84. bölümü ile izleyicisinden büyük beğeni toplayanEşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85. bölümü ile bu akşam yayınlanacak. Peki,Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85. bölümde neler olacak? İşteEşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85. bölüm fragmanı ve özeti...

        EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 85. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Hızır Çakırbeyli en büyük darbeyi hiç beklemediği yerden almıştır. Zeynep'in ölümünün arkasından Nevzat'ın çıkması hem Çakırbeyli ailesinin hem de Ünal Kaplan'ın masasının akıbeti açısından büyük önem taşır. Yüzleştiği gerçekle yıkılan Hızır'ın şahsi bir zafiyet göstermesi halinde ortalık toz duman olacaktır.

        REKLAM

        Bu yüzden Ekrem başta olmak üzere tüm masa üyeleri kendilerini kurtarmak için harekete geçerler. Masanın Hızır'dan gizli yaptığı planlardan nasibini alan ilk kişi Mürsel olacaktır. Kurduğu oyunda asıl köşeye sıkışan Nevzat'ın ise başına geleceklerden nasıl kurtulacağı merak konusudur.

        EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 84. BÖLÜM ÖZETİ

        Hızır'ın ele geçirdiği Mürsel'i gizli tanık olarak Nevzat'a teslim etmesi, başından beri planların içinde olan Kimsesiz Yaşar'ı sinirlendirir. Gizlice uygulanan bu planlardan bihaber olan İlyas, arkasından çevrilenlere karşılık vermek için geç kalmayacaktır. Mürsel, bildiği isimleri söyleme karşılığında serbest bırakılmak için pazarlık yaparken Alparslan ona bir şans daha vermemeye kararlıdır.

        Ya o isimleri alacak ya da canını alacaktır. O isimlerden bir tanesi ise kimsenin tahmin edemeyeceği biri çıkacaktır... Ev ahalisi Hızır ve Meryem'i barıştırmanın yollarını aramaktadır. En vurucu hamle, oturup daha fazla bir şey yapmadan beklemek niyetinde olmayan Ömer'den gelir. Bu sayede eve kadar giren Candan beklemediği tepkilerle karşılaşacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ