Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? EDHO yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün yeni bölümünü bekleyen izleyiciler küçük bir şok yaşayacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO), bu akşam yayınlanmaycak. Dizinin yeni bölüm fragmanı da bir türlü yayınlanmamıştı. Peki EDHO yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Dizinin ekrana gelecek olan 88. bölümünde neler yaşanacağını öğrenmek isteyen izleyiciler, merakla yeni bölüm fragmanını bekliyor.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZBU AKŞAM YAYINLANACAK MI?

        Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Mesut Akusta, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Tarık Ünlüoğluve Olgun Şimşek gibi isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, ekrana gelen 87 bölüm ile izleyicisinin beğenisini kazanmıştı.

        Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümü öncesinde yayın akışında yeni bölümü göremeyen izleyiciler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yok? sorusuna yanıt aramaya başladı.

        REKLAM

        Bu akşam oynanacak olan İstanbulspor - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ikinci maçı canlı olarak ATV'de yayınlanacak. Bundan dolayı da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü yayınlanmayacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. yeni bölümü 23 Ocak 2018 Salı günü izleyicisiyle buluşacak.

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı bu akşam yayına girebilir.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 87. BÖLÜM

        İşlediği suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer'i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır. Pudra Hakkı ile yapılan karlı ticaret masadaki bazı isimlerin aklını karıştırmayı başarır.

        Tehlikeli sularda yüzen masa üyelerinin, herkesi bir girdabın içine çekmesi an meselesidir. Hakkı'nın ortaklıktan bahsedip masaya oturmak istemesi de geri dönülmez bir yola girildiğinin göstergesidir. Başındaki türlü belalardan henüz kendini kurtaramamış Hızır ise dostu bildikleriyle bir savaşa girmenin eşiğindedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ