Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO yeni bölüm fragmanı

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı, dün akşam ekrana gelen 90. bölüm sonrasında izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Ekrana gelen son bölümde birçok gelişme yaşandı ve bu gelişmeler üzerine yeni bölümde neler yaşanılacağı da araştırılıyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar...

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Küçük yaşlarda girdiği yeraltı dünyasında zirveye tırmanan Hızır Çakırbeyli'nin hayatını konu edinen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, dün akşam ekrana gelen 90. bölümüyle izleyicisinden tam not aldı. Dizinin sona eren 90. bölümü sonrasında da bir sonraki hafta ekrana gelecek olan yeni bölüm hakkında ipuçları edinmek isteyen izleyiciler, internet üzerinde "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı" ve "Eşkıya 91. yeni bölüm fragmanı" aramasını yapmaya başladı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 91. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        REKLAM

        Merakla beklenen EDHO yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan bölüm hakkında ipuçları edinmek isteyen ve yeni bölümde neler yaşanacağı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen izleyiciler, fragmanın yayınlanacağı tarihi bekliyor. Fragmanın birkaç gün içinde yayınlanması bekleniyor.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 90. BÖLÜM

        Hızır, Hakkı'nın muhasebecisini alarak ailesinin tehlikeye girmesine neden olmuştur. Meryem ve Ömer'i canı pahasına koruyan Hurşit'in durumu ağırdır. Hastaneden gelecek iyi haberi bekleyen Hızır, diğer taraftan ona rest çeken Şahin Ağa'nın başına buyruk hareket edip kendini tehlikeye atmasından korkmaktadır.

        Girişeceği savaşta Yaşar ile birlikte hareket etmeyi planlayan Şahin Ağa'yı kararından döndürmek mümkün olmayacaktır. Ekrem, Ünal ile yaptığı toplantıda uzlaşmaya gitmek gerektiğini yineleyerek, Hakkı üzerinden çevirdiği oyununa devam eder. Ünal, Hızır'ı büyük planlarının ortaya çıkmaması için ikna etmek zorundadır. Hızır'ın Servet'e hazırlattığı bomba ise beklenen uzlaşmanın zor olacağının kanıtıdır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ