Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        502 Bad Gateway

        502 Bad Gateway


        nginx
        Haberler Ekonomi Teknoloji Facebook, politik reklam yayınlamak isteyenlerin kimliğini posta kartlarıyla doğrulayacak - Teknoloji Haberleri

        Facebook Politika Programları Küresel Direktörü Katie Harbath, sosyal ağın ABD seçimleriyle alakalı reklam yayınlamak isteyen kullanıcıların kimliklerinin geleneksel posta kartlarıyla doğrulanacağını açıkladı.

        Harbarth, programın tam olarak ne zaman başlayacağını açıklamazken, kasım ayında gerçekleştirilecek Kongre seçimlerinden önce hazır olacağını belirtti.

        Seçimde aday olan politikacılarla ilgili reklam yayınlamak isteyenler, Facebook’un posta kutularına gönderdiği kartta bulunan kodu kullanarak ABD içerisinde yaşadıklarını kanıtlamak zorunda kalacaklar.

        REKLAM

        Hartbath, posta kartlarının söz konusu sorunların hepsini çözmeyeceğini ancak Facebook’un reklam yayıncılarının kimliklerini doğrulamak için bulduğu en garanti yöntemin bu olduğunu söyledi.

        Facebook ve Twitter, 2016 ABD Başkanlık Seçimleri'nde platformlarında yayınlanan Rusya kaynaklı politik reklamlar nedeniyle eleştirilmiş ve hatta seçimlerin sonucunu etkilemekle suçlanmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ