Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fatih Terim'den Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'a cevap! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Golsüz sona eren Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrasında iki taraftan farklı açıklamalar geldi.

        2

        Sarı kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim, “Maç iki tarafa da gitti geldi. Fenerbahçe de, biz de kazanabilirdik” diyerek, maçın dengede gittiğini ifade etti.

        3

        Sarı lacivertlilerin hocası Aykut Kocaman ise, faturayı hakem Bülent Yıldırım’a kesip, “Üç tane net penaltımız verilmedi. Hakemin kafasında bu maçı berabere bitirmek vardı, öyle de oldu” yorumunu yaptı.

        4

        Kocaman’ın bu sözlerinin ardından, başkan Aziz Yıldırım’ın, “Derbide üç penaltımızdan biri verilse maç kopacaktı” sözlerinin medyada yer alması, sarı kırmızılı camiada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

        5

        Hürriyet'in haberine göre; konu ile ilgili en çarpıcı yorumlardan biri Fatih Terim’den geldi.

        6

        Derbi sonrasındaki basın toplantısında, “Burada güzel unutulmazlarımız var” diyerek, 2011-12 sezonunda Kadıköy’de lig şampiyonluğu kupası kaldırmalarına gönderme yapan Terim’in, Fenerbahçe cephesinden gelen yorumları hatırlatan yakın dostlarına, “Biz başka karşılaşmayı mı seyrettik!” cevabını verdiği belirtildi.

        7

        Galatasaray Teknik Direktörü’nün yorumlarına şöyle devam ettiği öğrenildi:

        8

        “Değerlendiremediğimiz gol fırsatları var. Maicon’un frikiği direkten döndü. Feghouli, Gomis ve Tolga Ciğerci de çok önemli pozisyonlar buldu.

        9

        Aynı şekilde Fenerbahçe de pozisyonlar buldu. Daha önce söylediğim gibi, maç iki tarafa gitti geldi. Biz de kazanabilirdik, onlar da.