Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim etkisi! - Galatasaray Haberleri

        G.Saray’da 4. dönemine başlayan Fatih Terim’in yeniden takımın başına gelmesi, taraftarların kulüplerine olan ilgisini de oldukça arttırdı.

        Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Göztepe maçında tribünleri tamamen dolduran Sarı-Kırmızılı taraftarlar, kombine kartlarda 2. partinin piyasaya sürülmesi yönünde Özbek yönetimine talepte bulunuyor. Seyircilerin bu talebini karşılıksız bırakmayan yönetim ise, kolları sıvadı. Sezon başında yapılan transferlerin ardından yaklaşık 39 bin sezonluk bilet satan Sarı-Kırmızılılar, ligin ikinci devresi için de 4 bin civarında yeni kombineyi satışa sunmaya karar verdi.

        Şampiyonluk yolunda kalan 10 bin koltuğu tek maç üzerinden satması durumunda daha fazla gelir elde edeceğini bilen Özbek yönetimi, buna rağmen taraftarın tepkisini çekmemek için 4 bin civarında kombine satma kararı aldı. Kalan 6 bin koltuk ise tek maç usulüyle satılacak.

        ‘NEREDE KALMIŞTIK’ ÜRÜNLERİ DE YOK SATIYOR!

        Cimbom’la anlaştığını Twitter hesabı üzerinden ‘Nerede kalmıştık’ mesajıyla duyuran Fatih Terim’in bu sözü, atkı ve tişörtlerin üzerine basılarak GSStore’da satılmaya başlamıştı. Şimdiye kadar 50 bin adet ürün satan Sarı-Kırmızılılar’ın buradan 750 bin TL civarında gelir elde ettiği öğrenildi.

        DALBERT İÇİN SPALETTI'Yİ ARAYACAK

        Yeni yılı ailesiyle birlikte Amerika’da karşılayan Fatih Terim, bugün İstanbul’a dönüyor. İlk olarak transfer konusunda girişimlerde bulunacak olan tecrübeli teknik adam, İtalyan meslektaşı Spalletti’yi telefonla arayarak Dalbert’i 1.5 yıllığına kiralık olarak G.Saray’a vermesini isteyecek. Terim, 24 yaşındaki oyuncu konusunda olumlu yanıt alırsa sol bek krizini çözmüş olacak.

        VAGNER LOVE MESELESİNİ BAŞKAN ÇÖZECEK

        Forvet arayışlarını sürdüren G.Saray’ın gündemine aldığı Vagner Love konusunda A.Alanya Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun sert sözleri başkan Dursun Özbek’i harekete geçirdi. Arasının iyi olduğu Çavuşoğlu’yla konuşacak olan Özbek, kendilerinin oyuncuyla görüş- mediklerini belirterek menajerlerin ortalığı karıştırdığını söyleyecek

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ