Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim'in istediği 4 Türk futbolcu (Transfer haberleri) - Galatasaray Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Galatasaray'ın hocası Fatih Terim, kadroyu zenginleştirmek için 4 yerli yıldıza yöneldi. İşte o futbolcular ve görüşmelerde son durum:

        2

        EMRE MOR BABASINI İSTİYOR!

        Geçtiğimiz sezonun başında B.Dortmund’dan 13 milyon Euro bonservis bedeliyle Celta Vigo’ya transfer olan Emre Mor, Almanya’dan sonra İspanya’da da beklenen performansı sahaya yansıtamadı.

        3

        Celta Vigo’nun kiralık olarak göndermek istediği oyuncuyla ilgilenen G.Saray, Fatih Terim’in isteğiyle İspanyollar’la görüşmelere başladı.

        4

        Kendisini A Milli Takım’a çağırarak kariyerinin önünü açan Fatih Terim’i “Baba” gibi gören ve usta hocayla çalışmak için adeta can atan Emre de G.Saray’a gelmeye sıcak bakıyor.

        5

        EMRE AKBABA HABER BEKLİYOR

        Fatih Terim’in kadroda düşündüğü oyuncuların başında Emre Akbaba geliyor. Alanyaspor’un kümede kalmasında başrolü oynayan 26 yaşındaki oyuncunun bir yıl daha kontratı bulunuyor.

        6

        Emre Akbaba’nın nabzını yoklayan ve olumlu yanıt alan Sarı-Kırmızılılar, bu oyuncuyu bırakmak istemeyen Alanya’yla bonservis pazarlıklarına başladı. Emre görüşmelerden çıkacak sonucu bekliyor.

        7

        MUĞDAT ÇELİK İMZAYA KALDI

        Yeni sezon öncesi kadro derinliği sağlamak için kolları sıvayan G.Saray yönetimi, Fatih Terim’in isteğiyle Akhisar’la sözleşmesi sona eren Muğdat Çelik’le masaya oturdu.

        8

        Hem forvet hem de forvet arkası olarak görev alabilen ve süratiyle dikkati çeken 28 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllığına el sıkışıldı. Muğdat Çelik, Aslan’ın ilk resmi transferi olarak duyurulabilir.

        9

        SERDAR'DA ALBAYRAK DEVREDE

        Ligde bu sezon küme düşen Osmanlıspor’un kilit oyuncularından Serdar Gürler de G.Saray’ın radarında...

        10

        Kariyerine Süper Lig’de devam etmek istediğini açıklayan 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için girişimlerde bulunan Cimbom, kadro derinliği oluşturmak ve ilerleyen yıllarda daralması planlanan yabancı sınırlaması nedeniyle Serdar’a forma giydirmek istiyor.

        11

        İki yıl daha sözleşmesi bulunan Serdar’ın bonservisi için Osmanlı yönetimini ikna konusunda Abdurrahim Albayrak devreye girdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ