Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Fatma Girik bilinmeyenlerini anlattı
        1

        Bodrum'da yaşayan Fatma Girik, uzun süren sessizliğini bozdu.

        2

        Girik, Posta'ya verdiği röportajda servetini de açıkladı. İşte usta oyuncunun öne çıkan açıklamaları:

        3

        - Film teklifleri geliyor sürekli ama bir insan ya çok sevdiği için yada para için oynar. Seyredilmeyecek bir filmde rol almam. Kendim bile izlemeyeceğim bir film için neden risk alayım?

        4

        -'Söz Fato'da'yı yaptığım dönem 178 milyar ödeyerek vergi rekortmeni oldu. Devasa holdingleri geride bırakarak hem de...

        5

        - Memduh Bey'den bir şey kalmadı. Çocukları var, bana neden bıraksın? Ben ondan fazla para kazanıyordum. Onun parası beni hiç ilgilendirmedi. O bana kitaplarını bıraktı. Mimar Sinan Üniversitesi Kütüphanesi'ne bağışladım.

        6

        - Evim orta sınıf. Bir arabam, 20 yıl önce aldığım bir küpe ve yüzüğüm var. Annem var. Bir servetimi daha açıklayayım: 17 kedim ve 5 köpeğim....

        7

        - Çocuk özlememim hiç yok. Koruyucu anne olarak büyüttüğüm 32 yaşında bir kızım var. Şimdi İstanbul’da çalışıyor.

        8

        - Oynadığım oyuncuların hepsi çok iyiydi. Kadir İnanır, Tarık Akan, Cüneyt Arkın... Gençlerden beğendiğim erkek oyuncu yok. Kadınlardan Tuba Büyüküstün’ü başarılı buluyorum. Belki de kendime benzetiyorum.

        9

        - Para ve şöhreti herkes taşıyamıyor ama ben taşıdım. Kişinin en büyük düşmanı kendisidir. İstanbul Sultanahmet’te doğan Fatma Girik olarak kaldım hep. Özümü kaybetmedim.

        10

        - Belediye başkanlığını ve oyunculuğu severek yaptım. İstesem bugün de belediye başkanı olurum, hem de öyle avaz avaz bağırmadan. Yine alırım ama istemem. (Fatma Girik bir dönem Şişli Belediye Başkanlığı yaptı)

        11

        - Memduh'un kaybettikten sonra evimin damı, çatısı çöktü. Hala inanamıyorum öldüğüne. Bazen Bodrum merkeze iniyorum. Bakıyorum saat geç oldu. Aklıma Memduh geliyor. Eve geç kalmayayım, bekler, ilaçları geç kalır diye... Sonra birden nereye yetişeceğim, o artık yok ki diyorum.

        12

        Girik ayrıca, "Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin'in Yeşilçam’ın öpüşme ve sevişme sahnelerinde gerçek etkileşimin olduğunu söyledi. Böyle şeyler olur muydu gerçekten?" sorusuna şöyle yanıt verdi: