Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Cagliari MAÇ ÖZETİ VE SONUCU - Fenerbahçe Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile play-off'a yükselme mücadelesi verecek olan Fenerbahçe, son hazırlık maçını Cagliari ile yaptı. Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew, karşılaşmaya ilk 11'de başladı!

        28. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte Neustadter kafayla ön direğe indirdi. Ön direkte topla buluşan Josef’in vuruşunda meşin yuvarlak üst direkten döndü. Dönen topu Cagliari savunması kornere çeldi.

        51. dakikada sağ kanattan Ayew’in yaptığı ortada top Cagliari savunmasından döndü. Dönen topa ön direkte Alper’in yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0.

        57. dakikada Eljif’in pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Alper’in gelişine yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 2-0.

        68. dakikada Luca’nın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Sau Marco’nun ceza sahası içi sağ çaprazına girerek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 2-1.

        80. dakikada Giuliano’nun pasında topla buluşan Alper’in ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top kaleci Alessio’da kaldı.

        Yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçını İstanbul'da Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile oynayan Fenerbahçe ardından İsviçre'ye giderek burada Lozan ve Fulham takımlarıyla karşı karşıya gelmişti. Sarı-lacivertliler Kadıköy'de taraftarı önündeki ilk maçına ise Feyenoord'la oynanan dostluk karşılaşmasında çıktıktan sonra İzmir'e giderek Altınordu ile karşı karşıya gelmişti.

        FENERBAHÇE HAZIRLIK MAÇLARINDA NE YAPTI

        İstanbulspor 1-1 Fenerbahçe

        Lausanne 2- 1 Fenerbahçe

        Fenerbahçe 3-0 Fulham

        Fenerbahçe 3-3 Feyenoord

        Altınordu 1-1 Fenerbahçe

        REKLAM

        Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile karşılaştıktan sonra İstanbul'a dönen Fenerbahçe, çalışmalarını burada sürdürmüştü. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesine 3. ön eleme turundan başlayacak sarı-lacivertliler, Portekiz'in Benfica takımıyla play-off'a yükselebilmek için 2 karşılaşma oynayacak.

        Yeni sezonda ilk resmi maçını bu organizasyonda 7 Ağustos Salı günü yapacak Fenerbahçe, rövanşa ise 14 Ağustos Salı günü çıkacak.

        Sarı-lacivertliler, Süper Lig'de bu sezon ilk maçını ise 11 Ağustos Cumartesi günü Bursaspor ile yapacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ