Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de forvet harekatı başladı! Gündemde dünyaca ünlü üç yıldız! (Fenerbahçe transfer haberleri) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre yeni sezon öncesinde hareketli saatler geçiren Fenerbahçe’de arayışlar sessiz ve derinden gidiyor...

        2

        Özellikle sportif direktör Damien Comolli birçok isimle temasa geçerken kulübün FFP konusunda sıkıntı yaşaması nedeniyle son noktalar konulamıyor.

        3

        Bunun için de başkan Ali Koç ve kurmaylarının yaptıkları görüşmeler sonrasında UEFA’dan mali açılardan beklediği esnekliğin sağlanması halinde takıma takviyeler ardı ardına yapılacak.

        4

        İşte bu görüntüler ışığında da sportif direktör Damien Comolli özellikle forvet arayışlarını hız vermiş durumda.

        5

        Çünkü Jose Fernandao’nun gönderilmesi kiralık olan Janssen’in Tottenham’a dönmesi sonucunda Fenerbahçe’de forvet olarak sadece Roberto Soldado kaldı.

        6

        Comolli bu bölgeye yapılacak transferler için yoğun çaba gösteriyor. 3 ismi hedefe koyan Fransız futbol adamının listesinde önemli oyuncular var.

        10

        Premier Lig ekiplerinden Everton’da forma giyen oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Sarı-Lacivertliler, İngiliz kulübüne her türlü teklifi götürecek.

        11

        DANIEL STURRIDGE - LIVERPOOL

        12

        Beşiktaş’ın da ilgilendiği İngiliz oyuncuyu yine satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Fenerbahçe’nin bu transferde rakibi çok.

        13

        COCU'YA MEKTUP

        Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Phillip Cocu’nun PSV’den ayrılacak olmasının yankıları Hollanda’da sürüyor...

        14

        Birçok spor yorumcusu ve otoritenin yanı sıra taraftarlardan da çeşitli tepkiler geliyor. Sporx’in haberine göre bunlardan en ilginci ise 7 yaşındaki PSV taraftarı olan Luuk’a ait.

        15

        Annesi Yvonne Oversteeg Janssen aracılığıyla Cocu’ya verilmek üzere bir mektubu PSV kulübüne gönderen minik Luuk satırlarında, “Sevgili Cocu. PSV teknik direktörü olarak kalabilir misin? Lütfen, lütfen” diye yazdı.