Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ozan Tufan krizi sürüyor - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Ara transferde hiçbir takıma gidemeyip elde kalan Ozan Tufan'ın affedilip takıma katılacağı iddia edilmişti.

        2

        Fotomaç'ın haberine göre; Aykut Kocaman'ın kadro dışı bıraktığı yıldız oyuncuyu affetme niyetinin olmadığı ortaya çıktı. En azından şimdilik...

        3

        Sarı-lacivertli teknik direktörün, "Eğer Ozan'ı affedersem kendimi inkar etmiş olurum. Onun hakkında bir karar aldım ve bu kararın arkasındayım" dediği belirtiliyor.

        4

        Yönetimden birçok ismin ise Ozan'ın yeniden takıma katılması yönünde görüş belirttiği öğrenildi.

        5

        Bu krizin Fenerbahçe'ye fayda değil zarar vereceğini düşünen idareciler, 5 ay oynamaması halinde Ozan Tufan'ın piyasasının da düşeceğini vurguluyor.

        6

        Affedilme umudu taşıyan Ozan çalışmalarını Dereağzı'nda tek başına sürdürüyor. Yönetimin, Aykut Kocaman'ı da ezmeden bir formül bularak, Ozan Tufan'ı tekrar takıma dahil etmesi bekleniyor.

        7

        Crystal Palace'ın, transferi son anda yatan Ozan Tufan'a mail atarak, "Senden vazgeçmedik. Sen önemli bir oyuncusun. Oyuncumuz sakat olduğu için forvet bölgesine transfer yapmak zorunda kaldık. Görüşmelerimiz devam etsin. Seni takip etmeyi sürdürüyoruz" dediği bildirildi.

        8

        RUSYA İDDİASI

        Güneş'in haberine göre; Fenerbahçe ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki futbolcu için menajerinin Rusya kulüpleri ile temas halinde olduğu iddia edildi. Rusya'da ara transfer dönemi 22 Şubat'a kadar devam ediyor.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ