Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Van Persie ile yollar ayrılıyor - Fenerbahçe haberleri! - Fenerbahçe transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de ligin ikinci yarısı sancılı başlıyor... Robin van Persie’den sonra Ozan Tufan da teknik direktör Aykut Kocaman’ın isteğiyle bugün başlayacak olan Antalya kampı kadrosuna alınmadı.

        2

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre ligin ilk yarısında başlayan gerilimin ardından Kocaman ile Ozan’ın arasında ipler kopma noktasına gelmiş ve genç yıldız forma göremez hale gelmişti.

        3

        Bu kapsamda Kocaman ile yöneticilerin dün gerçekleştirdikleri zirve sonunda yolların ayrılması kararı alındı.

        4

        Bunun sonucunda da akşam saatlerinde Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde futbolcular toplanırken Ozan Tufan’a da “Kendine kulüp bul” tebligatı resmen yapıldı.

        5

        Ozan da kendisine iletilen bu kararın ardından arayışlara başladı.

        6

        MAAŞI BÜYÜK SIKINTI

        Ozan Tufan’dan kendisine takım bulması istenirken bonservis bedeli olarak da bir rakam belirlendi...

        10

        Zira Ozan’ın 1.8 milyon Euro’luk yıllık kazancı Avrupa kulüpleri için hayli fazla.

        11

        Onun için de kimse bu parayı vermeye yanaşmıyor.

        12

        VAN PERSIE'NİN YERİNE ELJIF ELMAS!

        Robin van Persie ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe’de yönetim teknik direktör Aykut Kocaman’ın da raporu doğrultusunda genç yeteneğine lisans çıkartmaya hazırlanıyor...

        13

        Kocaman, sezon başında büyük umutlarla kadroya dahil edilen ancak FIFA tarafından 18 yaşını doldurmadığı için transfer yasağı getirilen Eljif Elmas’ın takıma çok büyük katkı yapacağını düşünüyor.

        14

        Bu futbolcunun lisansının çıkartılması için kadrodaki 1 yabancıdan vazgeçmesi gerekiyordu. Bu da Hollandalı yıldızın gönderilmesiyle gerçekleşecek.

        15

        SEZON BAŞI KAMPTA OLAN 3 GENÇ DE BU KEZ

        Fenerbahçe'de Antalya kampına götürülmeyecek olan Robin van Persie ve Ozan Tufan’ın yanı sıra üç genç oyuncu da kadroda yer almayacak.

        16

        Sarı-Lacivertliler’de Yiğithan, Ahmethan Köse ve Uygar Mert zeybek teknik direktör Aykut Kocaman tarafından kadroya alınmadı.

        17

        Uygar uzun bir sakatlığın ardından çalışmalar yapacağı için kadroya alınmadı.

        18

        Ancak sezon başında Kocaman’ın büyük umut beslediği ve birçok maçta ilk 11'de oynattığı Yiğithan ve Ahmethan Köse’nin neden kadroda olmadıkları ise anlaşılamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ