Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika: Dev maç öncesi büyük kriz! Fenerbahçe'de Valbuena idmana çıkmadı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe'de zorlu Trabzonspor maçı öncesi büyük bir kriz patlak verdi.

        2

        Mathieu Valbuena, sarı-lacivertli takımın dün öğleden sonra yaptığı antrenmana katılmadı.

        3

        Konuyla ilgili Fenerbahçeli bir yetkili, "Arıza yaptı, bu yüzden uf oldu!" açıklaması yapmakla yetindi, daha fazla bilgi vermedi.

        4

        Krizin nedeninin ise Aykut Kocaman'ın, sakat olan Giuliano'nun yerine Trabzon derbisinde Alper Potuk'u oynatma kararı olduğu ileri sürüldü.

        5

        Bunu öğrenince çılgına dönen Valbuena'nın hocasına isyan ettiği, sonrasında yaşanan tatsız gelişmelerin ise olayı kriz boyutuna taşıyıp bu noktaya getirdiği iddia edildi.

        6

        Valbuena'nın Trabzon'da ilk 11 dışı kalmasıyla gözler Alper Potuk'a çevrildi. Giuliano'nun yerine Alper'in oynaması neredeyse kesinleşti.

        7

        Aykut Kocaman, dünkü idmanda as kadroda yer alan oyuncuyla özel bir görüşme yapıp beklentilerini sıraladı, "Senden bu maça iyi konsantre olmanı istiyorum" diye konuştu.

        8

        Vatan'ın haberine göre ise; Valbuena’nın yanı sıra Martin Skrtel’in de arıza çıkardığı öğrenildi. Slovak stoperin hafta başından bu yana antrenmanlara katılmadığı belirtildi.

        9

        JANSSEN'E NE OLDU?

        Fenerbahçe'de Vincent Janssen seferberliği ilan edildi. Süper Lig'in 15. haftasında Bursaspor ile oynanan maçta sakatlanan Hollandalı yıldızın dönüş tarihi de bilinmezliğini koruyor.

        10

        Sabah'ın haberine göre; futbolcunun ayak baş parmağındaki kemik ödemi, halen dağılmış değil. Bu nedenle Janssen bir türlü saha çalışmalarına katılamıyor.

        11

        Sağlık heyeti ise, ne yapacağı konusunda uluslararası bir çalışma başlattı. Janssen'in raporları ve MR'ı, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İngiliz ekibi Tottenham kulübünün sağlık heyetiyle paylaşıldı.

        12

        Fenerbahçe Sağlık Heyeti Başkanı Burak Kunduracıoğlu, aralarında dünyaca ünlü Alman ortopedistlerin bulunduğu bir tıp grubuna da durumu aktardı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

        13

        Janssen'e, kemik ödeminin başparmağı hareket ettiren sinirlere çok yakında bulunması nedeniyle cerrahi operasyon yapılamadığı öğrenildi.

        14

        Hollandalı oyuncunun parmağında his kaybı oluşmaması için ameliyat seçeneğinin kullanılamadığı kaydedildi.

        15

        Teknik heyet, ödemin dağılması için antibiyotik ve iğne tedavisine devam edecek. Ödemin dağılması için beklemede kalınacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ