Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe Karabükspor maçı saat kaçta? Fenerbahçe Karabükspor muhtemel 11'ler - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe ile Karabükspor Süper Lig'in 16. haftasında karşı karşıya gelecek. Ligde son 15 haftada 29 puan toplayabilen Fenerbahçe, Karabükspor'u mağlup ederek 3 puanı almak için sahaya çıkacak. Peki, Fenerbahçe-Karabükspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte Fenerbahçe Karabükspor muhtemel 11'ler ve maç hakkında merak edilenler...

        FENERBAHÇE - KARABÜKSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, evinde Karabükspor'u konuk edecek. Fenerbahçe - Karabükspor maçı 18 Aralık Pazartesi (bugün) saat 20.00'de başlayacak. Ülker Stadyumu'nda Alper Ulusoy'un yöneteceği karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        Ulusoy'un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem ise Arda Kardeşler olacak.

        FENERBAHÇE - KARABÜKSPOR MUHTEMEL 11'LER

        Fenerbahçe:Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Roman Neustadter, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Nabil Dirar, Giuliano, Aatif Chahechouhe, Roberto Soldado

        Karabükspor:Oleksandr Rybka, Kerim Zengin, Barış Başdaş, Marius Gaman, Luis Ibanez, Bliznichenko, Ceyhun Gülselam, Andre Poko, Olafur Skulason, İlhan Depe, Mustapha Yatabare

        SOLDADO'DA SORUN YOK

        Fenerbahçe'de, bugün 3 futbolcu forma giyemeyecek. Vincent Janssen, hafta içi takımla çalışmadı. Sakatlıkları süren Alper Potuk ile Mehmet Ekici’nin de tedavi süreci devam ediyor. Dizindeki ağrılar dindikten sonra son idmanlara katılan Roberto Soldado ise dünkü çalışmayı da tamamladı ve bugün ilk on birde yer alacak.

        AYKUT KOCAMAN: ŞUT ÇEKİN

        Aykut Kocaman, yaptığı toplantıda takımından sık sık kaleyi düşünmelerini istedi ve “Üstün oynamak, topa sahip olmak yetmez. Şut da çekmeliyiz” diye uyardı.

        REKLAM

        Teknik direktör Aykut Kocaman, takımla yaptığı toplantıda ligin bireysel anlamda bazı verilerini ortaya koyarken şut ve isabetli şut konusunda ortaya çıkan veriler üzerine oyuncularının adeta kulağını çekti. Ligin en fazla isabetli şut çeken 25 oyuncusu arasında herhangi bir Fenerbahçeli oyuncunun olmaması, en fazla şut çeken 25 oyuncu arasında da sadece Janssen’in 31 şutla 15. sırada olmasına tepki gösteren Kocaman, “Üstün oynamak, topa sahip olmak yetmez. Bu listelerde en azından 3-4 tane Fenerbahçeli futbolcunun olması gerekiyor. Son anlarda, son paslarda, şut anında çok tercih hatası yapıyoruz. Bu tabloyu bu takıma yakıştıramıyorum" dedi.

        TOPAL VE JOSEF'E ÖZEL UYARILAR

        Tecrübeli çalıştırıcı, “Daha fazla şut çekmek zorundayız. Fakat gelişigüzel değil doğru pozisyonları yaratarak. Futbol çok basit, şut çekmeden gol atamayız” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe ayrıca ligde şut sıralamasında maç başına ortalama 12.5 şutla 6. sırada yer alırken, isabetli şutta ise maç başına 5.2 ortalamayla 8. sırada yer alıyor. Kocaman özellikle hücum oyuncularını uyarırken, Mehmet Topal ve Josef’e de bu konuda daha çok şut açısı bulmaları ve çekmeleri konusunda uyarıda bulundu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ