Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin 10 milyon lirası çöpe gitti! Mehmet Ekici neden oynamıyor? Mehmet Ekici sakat mı? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Mehmet Ekici, Trabzonspor karşısında iki ay aradan sonra yedek kulübesinde yer aldı.

        2

        Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Trabzonspor maçından sonra oynanan Giresunspor ve Gençlerbirliği maçının kadrosuna dahil edilmeyen Mehmet Ekici’nin yeniden sakatlandığı belirtildi.

        3

        Mehmet Ekici'nin bu kez farklı bir kas grubundan sakatlandığı ve takıma katılmasının daha da uzun olacağı açıklandı.

        4

        Bu sezonki 5. ciddi sakatlığını geçiren Mehmet Ekici'nin bir süre daha formasından uzak kalması bekleniyor.

        5

        SÖZLEŞMESİ 2020’DE BİTİYOR
        27 yaşındaki orta saha oyuncusu, yaşadığı sakatlıklardan dolayı Sarı-Lacivertli formayı bu sezon 5 maçta sadece 243 dakika giyebildi.

        6

        Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle istenen performansı bir türlü sergilemeyen Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye toplam maliyeti sezon sonunda 2.5 milyon Euro'yu geçecek.

        7

        Fenerbahçe'ye transfer süreci uzun bir süre alan ve 6 ay futboldan uzak kalan Mehmet Ekici’nin 2020 yılına kadar Sarı-Lacivertli kulüple sözleşmesi bulunuyor.

        8

        Fenerbahçe'ye geldiğinden bu yana 5 kez sakatlık geçiren Mehmet Ekici en hafif geçen sakatlığında bile 11 gün sahalardan uzak kalmıştı.

        9

        2017/18 sezonunda Fenerbahçe forması giymeye başlayan Ekici, ilk sakatlığını 31 Temmuz'da yaşadı ve 41 gün sahalardan uzak kaldı. Bu süreçte 7 maç kaçırdı.

        10

        İkinci sakatlığını ise 14 Ekim'de yaşayan Ekici, 32 gün sahalardan uzak kaldı ve bu süreçte 4 maç kaçırdı.

        11

        Üçüncü sakatlığını ise 29 Kasım'da yaşayan Mehmet Ekici, en uzun süre takımdan ayrı kaldığı dönemi yaşadı ve 7 maçta forma giyemeyip 42 gün futbol oynayamadı.

        12

        TRABZONSPOR'DA DA SAKATLANIYORDU
        Trabzonspor kariyeri de sakatlıklarla geçen Mehmet Ekici, 2015/16 sezonunda uyluk bölgesinde olan yırtık sebebiyle 2 ay forma giyememiş ve 10 maç takımını yalnız bırakmıştı.