Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe şampiyonluğa inanıyor - Fenerbahçe Haberleri

        Liginilk yarısını lider Başakşehir’in 3 puan gerisinde 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, Antalya’nın Belek ilçesinde 9 günlük bir kamp çalışması gerçekleştirdi. Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre, genel anlamıyla iyi geçen kampın en negatif yanı ise temel oyuncuların sakatlık sebebiyle çok fazla antrenman kaçırması oldu.

        BAŞLANGIÇ ÇOK ÖNEMLİ

        Fenerbahçe, kamp çalışmalarını tamamlarken takımın çok net transferlere ihtiyacı olduğu aşikar olmasına rağmen henüz transfer yapılmadı ve an itibarıyla yapılacak gibi de durmuyor. Fenerbahçe’nin bir şekilde mutlu sona ulaşabilmesi için de hiçbir zaman yarışta çok fazla geri düşmemesi, en tepeden ayrılmaması gerekiyor. Bunun için de ikinci yarıya iyi başlamak şart oğlu şart!..

        VINCENT JANSSEN OLMAZSA OLMAZ

        Kampın en negatif tarafı ilk yarıdan sakatlıkları olan oyuncuların çok fazla antrenman kaçırması oldu. Bu isimlerin de Janssen, Dirar, İsmail, Neto, Josef gibi takımın temel oyuncuları olması bir S.O.S durumu yarattı. Yine de Kocaman sakat olan her oyuncunun bir şekilde alternatifini yaratabilir. Fakat Fenerbahçe’de Janssen’in hiçbir şekilde alternatifi yok. Fenerbahçe’nin olmazsa olmazı tartışmasız Janssen ve kampta hiçbir idmana katılamaması ciddi bir handikap.

        İÇERİDEKİ HAVA DIŞARIYA YANSIMIYOR

        Kamp boyunca teknik heyetten tecrübeli futbolcuya, personelden genç futbolculara kiminle konuşsak takım içinde çok iyi bir atmosfer olduğundan bahsettiler. Gerçekten de kenetlenmiş ve tamamen çalışmalara odaklanmış bir takım vardı. Fakat kampın içindeki bu pozitif hava hiçbir şekilde dışarıya yansımadı. Bunun sebebi de sadece işine odaklanan futbolcu sayısının fazla olmasıydı

        DURUM SEZON BAŞINDAN DAHA İYİ

        Fenerbahçe an itibarıyla koşullar ne olursa olsun sene başından daha derli toplu, daha az sorunlu, daha oturmuş bir kadroya sahip. Kocaman’ın istediklerini fazlasıyla yapabilen bir takım var ortada. Kampta da bu yönde gayet olumlu çalış- malar yapıldı. Fenerbahçe o şartlarda işi buraya kadar getirebildiyse, ikinci yarıda daha iyisini yapma ihtimali var. Ama şunu da söylemeden olmaz: Ne Aykut Kocaman’ın ne de oyuncuların ilk yarı- daki kadar bireysel hata yapma kredileri kesinlikle olmayacak

        VAN PERSIE'NİN YOKLUĞU POZİTİF ETKİLEDİ

        Fenerbahçe’de devre arası kampında bir kez daha görüldüğü üzere gerçekten karakterli ve özverili futbolcular var. Özellikle Van Persie’nin dışarıda kalmasıyla takımda sorun kaynağı olan bir isim kalmadı. Aynı şekilde Ozan’ın da yer almaması özellikle yerli oyunculara iyi bir uyarı oldu. Bu da ister istemez takımı pozitif yönde etkiledi.

        ANTALYA'DA DİKKAT ÇEKEN 3 İSİM

        Antalya’da yapılan 9 günlük kampın en dikkat çeken isimleri Valbuena ile Aatif oldu. İkili hem en hırslı hem de en çalışkan oyuncular olarak göze battılar. Özellikle taktiksel çalışmalarda ve çift kale maçlarda genelde bu iki isim yıldızlaştı. Bu iki ismin ardından ise sene başında kadroya yazılamayan Eljif Elmas geliyor. Van Persie’nin ayrılmasıyla kadroya yazı- lacak olan Makedon futbolcu antrenmanlarda oldukça hırslı gözüktü.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ