Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'ye milli terapi - Fenerbahçe Haberleri

        Milli maçlar nedeniyle lige verilen araya Akhisar’da aldığı şok yenilginin moral bozukluğuyla giren Fenerbahçe, şimdi de milli takımlardan moralsiz dönen oyuncuların sıkıntısını yaşıyor...

        Sarı-Lacivertliler’de ilk etapta Ay-Yıldızlı takımda forma giyen 3 yıldız oyuncu alınan kötü sonuçlar nedeniyle hedef adam oldular. Mehmet Topal, Ozan Tufan ve İsmail Köybaşı alınan kötü sonuçlar nedeniyle yerden yere vurulmanın moral bozukluğunu yaşıyorlar. Şimdi de bu isimlere Mauricio Isla, Vincent Janssen ve Martin Skrtel de eklendi. Üç yıldızın ülkeleri de yaptıkları maçlarda istedikleri sonuçları alamayınca Dünya Kupası’na katılma hakkını yitirmenin hayal kırıklığını yaşıyorlar.

        SAMANDIRA’DA KOLLAR SIVANDI

        Ligin ardından milli maçlarda da moral çöküntüsü yaşayan futbolcular için teknik direktör Aykut Kocaman ve kurmayları harekete geçti. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde kelimenin tam anlamıyla bir milli terapi uygulanıyor. Kocaman ve yardımcıları zaman zaman birebir zaman zaman da toplu görüşmelerle oyuncularını önce Evkur Yeni Malatya, ardından da Galatasaray maçına motive etmeye çalışıyorlar.

        ALİ YILDIRIM'DAN MORAL ZİYARETİ

        Fenerbahçe, Süper Lig’in 8. haftasında oynayacağı Evkur Yeni Malatya maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-Lacivertli oyuncular, idmanın ilk bölümünde salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaparken ikinci bölümde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile dar alanda çift kale maç gerçekleştirildi. Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne gelen Kanarya’nın asbaşkanlarından Ali Yıldırım teknik heyete ve oyuncularla görüşüp moral verirken bir süre idmanı izledi. Fenerbahçe, Evkur Yeni Malatya maçının hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla devam edecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ