Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli oyuncudan Aykut Kocaman'a tepki (Fenerbahçe haberleri) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin Kamerunlu kalecisi Carlos Kameni, Marca'ya verdiği röportajda takımdaki durumu ve Aykut Kocaman'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o sözleri:

        2

        "13 yıl İspanya'da yaşadıktan sonra Fenerbahçe'ye gelmek büyük bir değişiklik oldu. Fakat böylesine büyük bir kulübün parçası olmaktan ötürü çok mutluyum."

        3

        "Açıkçası oynamak beni mutlu eder. Ancak bu mümkün olmadı. Umarım sezonun bitişiyle beraber her şey değişir."

        4

        "Volkan Demirel sezona kötü başlamıştı ve o dönemde üst üste 6 maç oynama şansı buldum. Aykut Kocaman nedensiz bir şekilde beni yedek bıraktı. Teknik direktörümüz Aykut Kocaman, hiç maç kaybetmememize rağmen bir günde benden formayı aldı."

        5

        "Bu biraz tuhaf bir durumdu ama 2002'den beri Fenerbahçe'de olan Volkan'ın bu takımdaki ağırlığını biliyorum."

        6

        "Bu biraz tuhaf bir durumdu ama 2002'den beri Fenerbahçe'de olan Volkan'ın bu takımdaki ağırlığını biliyorum."

        7

        "Volkan Demirel'le ilişkim iyi. Ben meslektaşlarıma saygı duyan ve neşeyle çalışan bir insanım. Benim az oynamamda onun bir kabahati yok. Seçimi yapan teknik direktör."

        8

        "Nedensiz bir şekilde forma giyemediğim zaman takımdan ayrılmayı düşünmüştüm. Çünkü kimse bana neden oynamadığım hakkında bir şey söylemedi."

        9

        "Şu an iki yıl daha kontratım var ve bu noktada kulübün de ne diyeceği önemli. Ama takımdan ayrılmayı düşündüğümü itiraf etmeliyim."

        10

        "Malaga'yla 2. ligde oynayabilirim, bu mümkün. Malaga'yı da Espanyol gibi kanımda taşıyorum. Bu kulüpler hem bana hem de aileme çok şey verdi. Umarım bir gün emekli olmak için dönerim."

        11

        "Futbola vedamı Türkiye'de değil, İspanya'da yapmak istiyorum. Malaga'nın bütün maçlarını izledim ve taraftarlar takımı hep destekler. Malaga, birilerine ait bir kulüp değil. Bu takım herkesin."

        12

        "Malaga'dan ayrılmak çok zordu. Bunun üstesinden hala gelemedim. Malaga'da emekli olmak isterdim ama hocamız bana güvenmedi. Basında bazı kalecilerle ilgilendiklerini gördüm."

        13

        "Kendisiyle konuşmak istedim ama beni istemediğini anladım. Umarım bir gün yeniden Malaga'ya dönerim ve futbol kariyerimi orada tamamlarım."

        14

        "Kendimi 18 yaşından daha formda hissediyorum. Futbolda yaşın bir önemi yoktur. Sahaya çıktığınızda performansınıza bakılır. Kendime nasıl bakacağımı biliyorum."

        15

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ