Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli Robin van Persie'nin takımdan ayrılmak için istediği rakam şoke etti! Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, bir süredir yollarını ayırmak istediği Robin van Persie'den yakasını bir türlü kurtaramıyor.

        2

        Sarı-lacivertlilerin ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü kampın kadrosuna dahil edilmeyerek Antalya'ya götürülmeyen yıldızın ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

        3

        Ancak Van Persie'nin Fenerbahçe'den ayrılmak için yaptığı istek 'Yok artık!' dedirtti!

        4

        Akşam'da yer alan habere göre Sarı-lacivertli yönetimle yapılan ilk görüşmeden sonuç çıkmadı.

        5

        Van Persie'nin menajeri Kees Vos, kulübe gelerek Aziz Yıldırım'la bir görüşme daha gerçekleştirdi.

        6

        Görüşmede Hollandalı yıldızın daha önceki taleplerini yenileyen menajer, ayrılmak için 2 milyon 450 bin Euro'luk alacağının tamamını talep etti!

        7

        Van Persie'nin sezon sonuna kadar alacaklarının tamamının ödenmesini isteyen menajerin talepleri kabul edilmedi!

        8

        BAŞKAN YILDIRIM'DAN SERT TAVIR!

        Başkan Aziz Yıldırım'ın sert tavrı karşısında geri adım atan Vos, oyuncusu ve Feyenoord ile görüşmek, daha sonra Aziz Yıldırım'la bir araya gelmek için izin istedi.

        9

        Yönetimi kızdırıp bonservisini almak için her türlü yola başvuran Van Persie, daha önce takım maç yaparken paylaştığı fotoğraflarla gündeme oturmuştu.

        10

        Hollandalı yıldızın üzerinde "Pari, opsiyonel uyku, tekrar" ifadeleri yazan tişörtüyle yaptığı paylaşım tepki gördü!

        11

        FEYENOORD'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

        Feyenoord'un futbol direktörü Martin van Geel, Fenerbahçe'de forma giyen Robin van Persie gibi büyük bir futbolcuya kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

        12

        Hollanda'nın RTV Rijnmond kanalına konuşan Van Geel, "Aylardır Van Persie ve ekibiyle çok sıkı görüşme içerisindeyiz. Görüşmelerin sonucunun olumlu olup olmayacağını göreceğiz." dedi.

        13

        Feyenoord'da herkesin Van Persie'nin takıma gelmesine destek verdiğini söyleyen Van Geel, "Van Persie gibi büyük bir futbolcuya kapımız her zaman açıktır. Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst ve ekibi bununla ilgili defalarca açıklama yaptı.

        14

        Geçen yıl sezon başlamadan olduğu gibi şimdi de ekiptekilerle görüştük ve herkes aynı fikirde." ifadelerini kullandı.

        15

        DÜNYA ONA GÜZEL!

        Fenerbahçe'den ayrılmak için hazırlıklara başlayan Robin van Persie keyfine bakmaya devam ediyor. Deniz gözlüğü ve can yeleğini takarak denizin tadını çıkartan Hollandalı futbolcunun, “Daima hazır” ifadesini kullanması Sarı-Lacivertli taraftarların her zaman olduğu gibi tepkisini çekti.

        16

        Bütün takıma hediyelerin verildiği yeni yıl fotoğrafına Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde olmasına rağmen katılmayan Van Persie, vurdumduymazlığını en üst seviyeye çıkardı.

        17

        SON OLARAK AĞUSTOSTA FORMA GİYDİ!

        Tam 4 aydır sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Van Persie, son olarak 31 Ağustos'ta Hollanda Milli Takımı'yla 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Fransa'ya karşı oynamıştı.

        18

        Bu maçta sakatlanan ve 3 aydır formasına uzak kalan Van Persie, önceki hafta takımla çalışmalara başlamıştı.

        19

        Van Persie, Fenerbahçe formasını en son 24 Ağustos'ta UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedon temsilcisi Vardar karşısında giymişti.

        20

        BU SEZON SADECE 4 MAÇTA!

        Robin van Persie bu sezon sarı-lacivertli formayı resmi maçlarda sadece 4 kez giyebildi.

        21

        Hollandalı futbolcu UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Sturm Graz ile Kadıköy'de oynanan mücadelede 28 dakika süre aldı.

        22

        Robin van Persie play-off turundaki Vardar mücadelesinde ise 58 dakika oynadı.

        23

        "Uçan Hollandalı" ligin ilk haftasındaki Göztepe maçında forma giydikten sonra sadece Trabzonspor karşılaşmasında formayı sırtına geçirdi.

        24

        VAN BRONCKHORST İSTİYORDU!

        Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst son olarak "Van Persie'yi iyi tanıyorum, milli takımda birlikte oynamıştık ve sürekli görüşme halindeyiz. Böylesine bir transfer birçok tarafın memnuniyetiyle gerçekleşebiliyor."

        25

        "Robin onu çok istediğimizi biliyor, yani her şey ona bağlı. Bir sözleşmesi olduğu için Fenerbahçe ile anlaşmalı, ne istediğine kara vermeli."

        26

        "Umuyoruz ki kısa süre içerisinde her şey belli olacak. Belki bu sezon belki de gelecek sezon bu transfer gerçekleşecektir. Şu an bilemiyorum." ifadelerini kullanmıştı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ