Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli yöneticiden transfer müjdesi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban, futbol takımının durumu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

        2

        Kulüp televizyonunda yayınlanan "2F1B" programına katılan Balaban, şu açıklamaları yaptı:

        3

        "Soldado çok iyi bir ceza sahası oyuncusu. Antrenmanlara gittiğimiz zaman görüyoruz. Etkili bir golcü aslında. Belki ceza sahası içinde yeteri kadar topla buluşamadı."

        4

        "Geçen sakatlıktan çıkmıştı, istatistiklerine öyle bakmakta fayda var. Ondan önceki senelere de bakmakta fayda var. O yüzden iki golcü birbirini tamamlıyor. Janssen daha dağıtıcı. Soldado da ceza sahası içinde etkili Janssen çok çalışkan. Tam bir forvet oyuncusu."

        5

        "ADVOCAAT'IN MİRASI"

        "Aykut hocayı tanıyoruz ve çok da sohbet ediyoruz. O yüzden de ben hiçbir zaman zannetmiyorum ki Aykut hocanın "Geriye çekilin, yan pas yapın" dediğini.

        6

        "Bizim bu alışkanlığımız maalesef ben geçmişi eleştirmek için söylemiyorum ama biraz da Advocaat'tan da kaldı."

        7

        "Advocaat ile biraz daha kontra atak futbolu oynuyorduk. Aykut Kocaman ise idmanlarına baktığımızda agresif, saldırgan mücadeleci bir futbol oynatmak istiyor."

        8

        "Aykut hoca set oyunlarını seviyor ve topa sahip olmak istiyor. Ben hiçbir zaman 'Geriye çekilin, geri pas yapın' diye bir şey söyleyeceğini sanmıyorum."

        9

        "Aykut hoca gerçekten özel bir insan. Adam gibi adam ve bizim gibi üzülüyor. Bir taraftar çünkü. O yüzden bazen duygusallaşabiliyor."

        10

        "Gereğini yapacağım' demesi gibi... Onunla oturduk kendisiyle de konuştuk. O yüzden bizim yönetimimizin hocası olduğundan dolayı gururluyum."

        11

        "BİR KANAT OYUNCUSU ALINABİLİR"

        "Kimi alacak desem, bir taraftar olarak yönetici olarak değil, iyi bir çizgi oyuncusu, kanat oyuncusu olabilir. Bekte oynayabilecek."

        12

        "Onun dışında Elif Elmas müthiş bir oyuncu. Solda, ortada, sağda oynayabiliyor. Mehmet Ekici daha göremedik ama çok kaliteli bir oyuncu. Belki bir çizgi oyuncusu, bir kanat oyuncusu alınabilir."

        13

        "Mehmet Ekici çok iyi niyetli ve nereye geldiğinin çok farkında. Fazla çabaladığı için sakatlanıyor. Fazla idman yapıyor.

        14

        "Kendi başına bir şeyler yapıyor. O yüzden program eşliğinde çalışıyor. Buraya kendini göstermek kanatlar istiyor. Çok iyi bir oyuncu."

        15

        "Biraz yavaş başlangıç yaptığımız doğru. Yeni bir takım kuruldu. Kolay değil. Zor bir durumda kalan bir takım vardı geçen sene. Akhisar maçında kötü oynadık ama şanssızlıkta yanımızdaydı. Yediğimiz gollerde çok sayıda şahsi hatalar da vardı. "

        16

        "Kimseyi ortaya atmak amaçlı söylemiyorum. Şanssızlığımız da oldu. Son 8 haftaya baktığımızda başkan da bunu söylüyor. Zor maçların hepsini bitirdik.

        17

        "Galatasaray'a baktığınızda daha doğru dürüst takımla oynamamıştı. Zaten oynadıkları her maçta puan kaybediyorlar.

        18

        "Son 8 maçın en az 6'sını kazanırsak ligi üç, dört puan farkla bitirebileceğimizi ümit ediyorduk. O ilk ikiyi biz çabuk kullandık. İnşallah kalan tüm maçları kazanırsak..."

        19

        "Takımın kalite seviyesi yüksek. Oynaması gerekenler fizik olarak iyi. Janssen müthiş bir golcü inanılmaz dağıtıcı. Soldado'yu eleştiriyor herkes ama yaptığı vuruşlar şans vuruşları değil. Çok iyi bir ceza sahası oyuncusu."

        20

        "Biz işin teknik tarafına girmiyoruz ama benim dışarıdan gözlemlediğim takımda bir özgüven kaybı vardı. Son dakika gollerinden sonra bir endişe vardı. Takım üçüncü golü bulunca rahatlıyor. Son dakika sendromu mu diyelim ama bu maç hakikaten değiştirdi."

        21

        MESUT'TAN KÖTÜ HABER

        Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe'de geçtiğimiz ay yapılan Mesut Özil girişimi olumsuz sonuçlandı.

        22

        Arsenal ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Türk asıllı Alman futbolcuya, yöneticiler bazı aracı isimlerle, "Kulübünle sözleşme uzatmadın, Fenerbahçe'ye gelmeyi düşünür müsün?" diye sordu.

        23

        Mesut'un şimdilik Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini belirterek, "Premier Lig'de oynamaya devam etmek istiyorum. Manchester United'ın çok ciddi teklifi var. Büyük ihtimalle oraya transfer olacağım" dediği bildirildi.

        24

        F.Bahçe'nin Mesut planları şimdilik suya düştü. Arsenal ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmayan ve daha önce F.Bahçeli olduğunu açıklayan Mesut Özil'i Barcelona, Atletico Madrid ve Inter de almak istiyor.

        25

        TRANSFERDE 4 HEDEF

        Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe devre arasında yapacağı transferlere odaklandı. Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan Ali Yıldırım ve Teknik Direktör Aykut Kocaman bir araya gelerek transferi düşünülen isimleri masaya yatırdı.

        26

        Bu görüşmede Swansea'nın kanat oyuncusu Narsingh, Santos'lu Mota, Udinese'li Fofana ve Lyon'lu Ferri gündeme geldi.

        27

        Dört oyuncu da orta sahada görev yapıyor. Narsingh sağ, Mota ise sol kanat oyuncusu. Ferri ve Fofana ise orta sahanın göbeğinde oynuyor. Aykut hoca, başkan Aziz Yıldırım'dan bu isimlerin alınmasını istedi.

        28

        Görüşmede tranfer edilecek oyuncuların yanı sıra takımdan gönderilecek isimler de gündeme geldi. Aykut Kocaman'ın başkana, Van Persie, Fernandao ve Aatif isimlerini verdiği öğrenildi. Sayı daha da artabilir.

        29

        Aziz ve Ali Yıldırım'ın Aykut hoca ile sürekli iletişim halinde olduğu ve transfer için geceli gündüzlü çalıştıkları öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ