Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Fi Çi 10. final bölüm özeti!

        Fi Çi final bölümü bu akşam yayınlandı. Türkiye’nin ilk internet dizisi projesi olan Fi, PUHU TV’de yayınlanıyordu. Dizi ilk bölümünden itibaren, gerek oyuncu kadrosu ve konusu gerek tartışmalı sahneleriyle izleyicinin dikkatini çekmiş ve gündem olmuştu. İşte Fi Çi’nin son bölüm özeti ve diğer bölümlerine dair detaylar.

        Fİ Çİ 10. FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

        Perde kapanıyor! İşlediği cinayet ortaya çıkan ve kaçak durumuna düşen Can Manay, Duru’ya ulaşmak için fırsat kollarken Duru tüm cesaretini toplayarak gösteriye çıkmaya karar verir.

        Fİ Çİ 9. BÖLÜM ÖZETİ

        Duru kaçma hayallerini suya düşürecek acı bir gerçeğe uyanırken Özge hastanede aldığı haberle yıkılır. Adaleti kendisi sağlamak için Can’ın karşısına çıkması olayların seyrini bir kez daha değiştirir.

        REKLAM

        Fİ Çİ 8. BÖLÜM ÖZETİ

        Duru ve Can arasındaki gerilim, Bilge ve Özge’nin de meseleye dahil olmasıyla iyice yükselir. Sadık ise geçmişin yükünden kurtulmak için beklenmedik bir hamle yapacaktır.

        Fİ Çİ 7. BÖLÜM ÖZETİ

        Eti geçmişini yüzüne çarparak Can’ı kontrolü altına almaya çalışırken, Sadık da Özge’nin önüne Can hakkında yepyeni bilgiler serer. Duru, Deniz’le arasında geçenler yüzünden kafa karışıklığı yaşar.

        Fİ Çİ 6. BÖLÜM ÖZETİ

        Duru’nun Deniz ve Ece arasında geçenleri öğrenmesi bir dizi olayın başlangıcı olur. Can ise karşısında, birikmiş hesapları kapatmaya gelen eski düşmanı Sadık’ı bulur.

        Fİ Çİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

        Özge final vuruşuna hazırlanırken Can’ın devreye girmesi olayların seyrini değiştirir. Deniz’in sürpriz evliliğe verdiği beklenmedik tepki ise müzikal cephede işlerin karışmasına yol açacaktır.

        REKLAM

        Fİ Çİ 4. BÖLÜM ÖZETİ

        Can Deniz’in meydan okumasına akıl almaz bir hamleyle karşılık verirken, Duru ve Deniz kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir. Özge ise Can’ın maskesini düşürmek için tekrar harekete geçer.

        Fİ Çİ 3. BÖLÜM ÖZETİ

        Duru’nun Can’ın oyununa oyunla karşılık vermesi hesaplayamadığı sonuçlar doğururken, Sadık da Özge’ye oynadığı oyunun bedelini ödemek zorunda kalır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

        Fİ Çİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

        Deniz’in İstanbul'a dönmesi Duru ve Can ilişkisini sarsar. Duru’nun tepkisi Can’ı beklenmedik bir hamleye iterken, Özge’nin yeni hayat kurma konusundaki kararlılığı sürpriz gelişmelerle sınanacaktır.

        Fİ Çİ 1. BÖLÜM ÖZETİ

        Kaleyi fethetmekten daha zor olan kaleyi muhafaza etmektir. Duru'yu elde ederek isteğine ulaşan Can Manay için gerçek sınav şimdi başlıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ