Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Fi Çi yeni bölümü ne zaman?

        Fi Çi 7. yeni bölümü için haftalardır bekleyen izleyici nihayet muradına eriyor. Puhu TV önceki gün Fi Çi yeni bölümün ne zaman yayınlanacağına dair bir duyuruda bulunmuştu. Yayıncı kuruluş bugün ise Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanını yayınlayarak izleyiciyi iyice heyecanlandırdı. İşte Fi Çi yeni bölüme dair son haberler.

        Fİ Çİ 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Fi Çi en son 6. bölümüyle 3 hafta önce yayınlanmıştı. Dizinin izleyicileri yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyordu. İşte Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanı...

        Fİ Çİ 7. BÖLÜM NE ZAMAN? İŞTE TARİH...

        REKLAM

        Puhu TV platformunda yayınlanan Fi Çi 7. bölüm tarihi belli oldu. Azra Khen'in Fi-Çi-Pi üçlemesinin senaryolaştırılarak yayınlandığı Fi dizisi ikinci sezona Fi Çi adıyla devam ediyor. Fi Çi 6. bölümün yayınlanmasının ardından izleyiciler 7. yeni bölüm için sorgularını hızlandırdı. Puhu TV, Instagram hesabından dizinin yeni bölüm tarihini açıkladı. Fi Çi 7. bölüm 19 Ocak 2018 tarihinde izleyicisiyle buluşacak.

        Fİ Çİ 6. BÖLÜM ÖZETİ

        Duru’nun Deniz ve Ece arasında geçenleri öğrenmesi bir dizi olayın başlangıcı olur. Can ise karşısında, birikmiş hesapları kapatmaya gelen eski düşmanı Sadık’ı bulur.

        Fİ Çİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

        Can, Duru sayesinde, yaklaşan tehlikenin farkına varır. Özge final vuruşuna hazırlanırken Can’ın devreye girmesi, olayların seyrini değiştirir. Deniz’in sürpriz evliliğe verdiği beklenmedik tepki ise müzikal cephede işlerin karışmasına yol açacaktır.

        Fİ Çİ 4. BÖLÜM ÖZETİ

        Can Deniz’in meydan okumasına akıl almaz bir hamleyle karşılık verirken, Duru ve Deniz kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir. Özge ise Can’ın maskesini düşürmek için bir kez daha harekete geçecektir.

        Fİ Çİ 3. BÖLÜM ÖZETİ

        REKLAM

        Duru’nun Can’ın oyununa oyunla karşılık vermesi hesaplayamadığı sonuçlar doğururken, Sadık da Özge’ye oynadığı oyunun bedelini ödemek zorunda kalır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

        Fİ Çİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

        Deniz’in İstanbul'a dönmesi Duru ve Can ilişkisini sarsar. Duru’nun tepkisi Can’ı beklenmedik bir hamleye iterken, Özge’nin yeni hayat kurma konusundaki kararlılığı sürpriz gelişmelerle sınanacaktır.

        Fİ Çİ 1. BÖLÜM ÖZETİ

        Kaleyi fethetmekten daha zor olan kaleyi muhafaza etmektir. Duru'yu elde ederek isteğine ulaşan Can Manay için gerçek sınav şimdi başlıyor. Macera kaldığı yerden devam ediyor!

        Fİ Çİ DİZİSİ HAKKINDA

        Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen.. Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Çok satan Fi - Çi - Pi üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi sadece puhutv'de.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ