Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Fi Çi yeni sezon ne zaman başlayacak? Dikkat çeken fragman

        12. bölümüyle sezon finali yapan ve bir süredir izleyiciler tarafından büyük merakla beklenen Fi dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı. Yeni sezonu bekleyen izleyiciler merakla "Fi yeni sezon ne zaman?" aramasını yapıyor. Peki Fi yeni sezon ne zaman? Fi 13. bölüm ne zaman? İşte detaylar...

        Fİ, YENİ SEZONDA Çİ ADIYLA EKRANLARDA

        Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi ve Osman Sonat gibi isimlerin yer aldığı Fi dizisi, yeni sezonda Çi adıyla izleyicisinin karşısına çıkacak.

        Azra Kohen'in Fi, Çi, Pi üçlemesinden esinlenilerek izleyicilerle buluşan Fi dizisi bilindiği üzere 12. bölümüyle sezon finali yapmış ve ara vermişti. Dizinin yeni sezon fragmanları yayınlandı ve yeni sezon tarihi de belli oldu. Öte yandan Fi dizisinin yeni sezonda Çi adıyla ekrana geleceği de duyuruldu.

        Çi yeni sezon 9 Kasım 2017 tarihinde yayınlanacak olan bölümle izleyiciyle buluşacak ve Fi'nin 2. sezonu başlamış olacak. Uzunca bir süredir izleyicilerin büyük merakla beklediği yeni sezonda neler yaşanacağı büyük merakla bekleniyor.

        Fİ Çİ YENİ SEZON FRAGMANLARI

        Fİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Fi'nin sezon finali bölümünde;

        Eti, yıllardır kendisine eziyet çektiren babasının ölümü ile rahatlarken, Özge de Sadık'ı yaralamasının üzerinden onun yanında beklemektedir. Murat Yılmaz'ın hala kendisine aşık olduğunu öğrenen Bilge, onu reddettikten sonra ofise geçer ve öğrenir ki Can Manay, ofisi kapatma kararı almıştır ve kendisi de dahil olmak üzere herkes işsiz kalmıştır.

        Deniz, Can'ın yaptıkları yüzünden sanat merkezi projesinden vazgeçer ve bunu öğrenen öğrenciler, Duru'yu sorumlu tutarak ona karşı çıkarlar. Sadık, Can'ın yeni kaldığı yere gider ve onu ofisini ve programını tekrar açması için zorlar. Bilge, Can Manay'ın son mektubunu televizyonda görür ve "yoruldum" demesini duyunca, onun yardıma ihtiyacı olduğunu düşünür hemen; çünkü yıllar önce annesi yorgunum dedikten sonra intihar etmiştir.

        Özge, yeni telefonunu alınca Furkan'ın en son gönderdiği mesajı sonunda görür ve Yıldız Kolhan'ın nasıl öldüğünü öğrenir. Duru'nun yıl sonu gösterisinde baş dansçı olmasına ekipteki herkes karşı çıkar ama Duru herkesten özür dilerse onu affedeceklerini söylerler. Duru da özür dilemeyi reddedince Deniz, Ceren'i baş dansçı yapar ve Duru duygusal bir çöküş yaşar.

        Özge, bütün öğrendiklerini videoya çeker ve internette paylaşır. Duru ise gösteriye çıkamayınca eve gider ve sonunda Can Manay'ın kapısını çalar. Can Manay onu "nihayet" diye karşıladıktan sonra, ikili geceyi birlikte geçirir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ