Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun FIFA 18'de beklenmedik Cengiz Ünder güncellemesi - Teknoloji Haberleri

        Sezon başında İtalya'nın ve dünyanın en köklü kulüplerinden Roma'ya transfer olan milli gururumuz Cengiz Ünder, son haftalardaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Son 2 maçında 3 gol 1 asistlik performans gösteren ve teknik direktör Eusebio Di Francesco başta olmak üzere, İtalya futbol çevrelerinden de büyük övgü alan Ünder, oyun dünyasında takdir görmedi.

        EA Sports'un imzasını taşıyan ve günümüzde dünyanın en çok satılan futbol oyunu olma özelliğini elinde bulunduran FIFA 18'in kadro güncellemelerinde milli temsilcimizin potansiyeli büyük oranda düşürüldü. Henüz 19 yaşındaki Ünder'in genel reytingi 74 olarak kalmasına karşın, 83 olan potansiyeli 75'e indirildi. Yani EA'ye göre Cengiz Ünder, kendisini yalnızca 1 kademe geliştirebilecek.

        REKLAM

        Cengiz, Türkiye'de ilk 70'e giremiyor

        Cengiz Ünder'in 75 olan potansiyeli daha iyi açıklamak için FIFA 18'deki diğer Türk futbolculara bakmak gerekiyor. Yurt dışında oynayan bir diğer 19 yaşındaki temsilcimiz Emre Mor'un (genel reytingi 74) potansiyeli 87'yken, EA tarafından Enes Ünal 84, Yusuf Yazıcı 83, Salih Uçan 82, Orkan Çınar 81, Kaan Ayhan 80, Kerim Frei ise 78 olarak değerlendirildi. 8 puan düşürülen potansiyeliyle birlikte Türkiye'nin en iyi ilk 70 futbolcusu arasına bile giremeyen Cengiz Ünder için EA'nin önümüzdeki hafta yeniden düzenleme yapması bekleniyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ