Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a gönderme - Fenerbahçe Haberleri

        Sporx'in haberine göre; Fenerbahçe'nin Spor Toto ile kol ve göğüs sponsoru olarak 5 yıl karşılığında 47 milyon TL'lik görüşmelerde bulunması 2. ve 3.Lig kulüplerinin ardından Beşiktaş'ın da tepkisi çekti.

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe'ye üstü kapalı mesaj gönderirken; "Bazıları konuştular, konuştular, ağladılar ve gittiler kendileri yaptılar" ifadelerini kullandı.

        Spor Toto'dan ayrımcılık istemediklerini ifade eden Orman, "Ayrımcılık istemiyoruz, eşit beklentilerimiz var. Ümraniye'de tesisimizin yanındaki arazi için tam iki yıldır uğraşıyoruz. Spor Toto'nun Beşiktaş'a sponsor olduğu kamuoyunda tartışıldı. Bizde dedik ki senede 5 milyon TL'den tribün ismi için sponsor oldular. Karşıda Denizbank ve Aktif Bank var. Onların yıllık ödediği ücretler, Spor Toto'dan daha da yüksek. Bazıları bunu konuştular, konuştular, ağladılar ve gittiler kendileri de yaptılar" dedi.

        AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

        "Beşiktaş stat yapıyoruz, stat yapıyoruz dedi. Ağladı da ağladı yardımları aldılar. Biz stadımızı 10 sene önce yaptık. Emeklerimizle yaptık. Galatasaray, Beşiktaş ne yaptı? Biri yeni yaptı, biri de devletin gücüyle yaptı. Ve bunlar hep kendilerini hep artıda görüyorlar. Ama o gelecek paralar borçlara gidecek. Biz 80 milyon dolar karşılığında stadı yaptık. Biz bu stadı yaparken 3 milyon Telsim'den, 3 milyon Migros'tan aldık ve karşılığında alttaki dükkanı Migros'a verdik. Ve bir de 1907 Tribünü'nü sattık ona da 10 milyon dolar diyorum. 16 milyon dolar, hadi bir 4 milyon dolar da ben ilave edeyim.Biz 20 milyon dolar kulübün dışında para aldık ve 60 milyon dolar bankadan para aldık."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ