Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman: ''Demek ki Galatasaray bizden daha iyi'' - Galatasaray Haberleri

        Siyah-Beyazlılar’ın baş- kanı Fikret Orman, açıklamalarda bulundu.

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın, G.Saray’ın açık ara liderliği için yaptığı “Suni liderlik” sözleri ile ilgili konuşan Orman, “Galatasaray, son maçını kaybetse de şu anda bizim 5 puan önümüzde. Demek ki bugüne kadar bize göre daha başarılı bir grafik çizmişler. Önümüzde uzun bir süreç var. Kış dönemi gelecek, sakatlıklar olacak, kupa maçları oynanacak. Daha mayıs ayına kadar zaman var. Köprünün altından çok sular akacak” değerlendirmesinde bulundu.

        REKLAM

        ''YILDIRIM DEMİRÖREN PARASINI İSTEMEDİ''

        Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in başkanlığı döneminde kulübe verdiği 100 milyon lirayla ilgili açıklamalarda bulunan Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

        “Yıldırım Demirören Beşiktaş’a para vermiş. Bize vermedi. Gelmeden önce de ‘Ben gelirsem bu kadar para koyacağım’ diye taahhüt etmiş. Gittikten sonra bununla ilgili girişimlerde bulunduk. Bunun bir kısmını çizmek istedik. Sonra kendi iradesiyle ‘Federasyon başkanı olduğum sürece bu parayı konuşmayacağım’ dedi. Biz de ‘Federasyon başkanlığı hayırlı olsun. Olabildiğince uzun sürsün, dursun’ diyoruz. Bunu da espri olsun diye söylüyorum. Yoksa parasını talep etti de biz ödemiyoruz gibi bir durum söz konusu değil.”

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ