Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'a bir şok daha: Badou'nun transferinde 1 milyon euro gerçeği! - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray’ın, Badou Ndiaye’nin Stoke City’e satışında bir menajere daha 1 milyon Euro komisyon ödediği ortaya çıktı.

        2

        Menajer William’ın Galatasaray'dan 1.6 milyon Euro istediği, ancak sarı-kırmızılıların 600 bin euro daha düşük ödeme yaptığı belirtildi.

        3

        Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray’ın, Badou Ndiaye’nin satışı konusunda menajer William’a 1 milyon Euro komisyon bedeli ödedi.

        4

        16 milyon Euro'ya Premier Lig ekiplerinden Stoke City’e satılan Ndiaye’nin menajerinin, 1.6 milyon euro istediği ancak yapılan pazarlıklar sonucunda bu rakamın 1 milyon Euro'ya kadar çekildiği belirtildi.

        5

        Stoke City tarafından çok istenen ve Galatasaray'ın göndermek istemediği bir futbolcunun satışı için menajerine 1 milyon euro ödenmesi kafalarda soru işareti yarattı.

        6

        Galatasaray’da daha önce de Burak Yılmaz’ın 8 milyon Euro'ya Çin’e transferi sorasında da menajere yapılan 1 milyon euroluk ödeme tartışma konusu olmuştu.

        7

        Başkan Mustafa Cengiz de bir sonraki satıştan yüzde 15 alacaklarını belirterek, ''Daha fazla komisyon istenmişti ama bu bedeli 1 milyon Euro seviyesinde tuttuk, yüzde 10 vermedik. '600 bin Euro'yu bu şartlarda ödemeyiz' dedik ve netice olarak Galatasaray’a minimum, ileriki satışlar hariç 2.7 ile 2.8 milyon Euro ek gelir sağladık. Bununla da övünmek en doğal hakkımız.'' ifadesini kullandı.

        8

        ''NDIAYE'Yİ ZEHİRLEMİŞLER''
        Devre arasında Stoke City’ye giden Badou Ndiaye’nin transfer sürecini anlatan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Biz göndermek istemedik.

        9

        Maalesef Badou gitmek istedi. Önce hocamıza ‘kalmak istiyorum’ dedi. Daha sonra karar değiştirdi. Ndiaye’nin enteresan bir menajeri var. O nasıl yaptıysa, hocamın tabiriyle çocuğu zehirledi ve transferi aklına soktu.

        10

        Ndiaye çok iyi, temiz bir çocuk. Fatih hocam Badou ile görüştüğünde, 'bu çocuğu zehirlemişler' dedi” ifadesini kullandı.

        11

        Galatasaray'ın sezon başında Osmanlıspor'dan 7.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiğini duyurduğu Badou Ndiaye'nin İstanbul kariyeri sadece 6 ay sürdü.

        12

        Süper Lig'de Galatasaray formasıyla 17 maça çıkan Ndiaye 1 gol atıp 3 asist yaptı.

        13

        Dün Bournemouth karşısında ilk maçına çıkan Ndiaye, ilk asistini de yine Bournemouth'a karşı yaptı.

        14

        İlk maçında Opta verilerine göre %87 pas yüzdesiyle oynayan Ndiaye, ikili mücadelelerde ise %67 kazanma oranı ile oynadı.

        15

        Kulüp kariyerinde 172 maça çıkan Ndiaye 50 gol atmayı başardı. Senegal A Milli Takımı formasını da giyen Badou Ndiaye, 7 kez de milli olma duygusunu yaşadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ