Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Galatasaray basketbol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Şifresiz mi? - Basketbol Haberleri

        Galatasaray, FIBA Avrupa Kupası'nda şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Finalin son maçında Galatasaray, Reyer takımı ile karşı karşıya gelecek Galatasaray, şampiyonluk için tüm kozlarını paylaşacak. Maç öncesi hangi kanalda ve saat kaçta başlayacağı merak konusu oldu. PekiGalatasaray - Reyer basketbol maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte maç hakkında tüm detaylar...

        REYER - GALATASARAY BASKETBOL MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        GalatasarayKadın Basketbol Takımı,FIBA Avrupa Kupası finalinin son maçında İtalya liginden Reyer takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.Venedik'teki Taliercio Spor Salonu'nda yapılacak maç Türkiye saati ile21.00'de başlayacak.Karşılaşma beINSports Haber'den canlı olarak izlenebilecek.

        Galatasaray, İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmada rakibini 90-68 mağlup etmişti. Sarı-kırmızı ekip, rövanş karşılaşmasını kazanması halinde veya 22 sayıdan daha az farkla mağlup olması durumunda kupanın sahibi olacak. Sarı-kırmızılı takım, bu sezon FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde başlayan mücadelesini Avrupa Kupası'nda sürdürdü.

        REKLAM

        KAZANIRSA ÜÇÜNCÜ KUPASI OLACAK

        Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Reyer karşısında alacağı galibiyet ile kupayı kaldırır. Türkiye'ye üçüncü Avrupa Kupası'nı getirmiş olacak.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ