Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Galatasaray - Bucaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray kupa maçı - Futbol Haberleri

        Galatasaray - Bucaspor maçı için futboseverlerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Süper Lig'de Pazar günü evinde Göztepe'yi ağırlayan ve 3-1 kazanan Galatasaray, devre arasına 3 puan alarak 2. sırada girdi. Galatasaray ile Bucaspor, bu akşam Ziraat Türkiye Kupasıkarşılaşmasında karşılaşacak. PekiGalatasaray - Bucaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?İşte karşılaşmanın detayları.

        GALATASARAY - BUCASPOR

        Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Galatasasaray, evinde Bucaspor ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşma öncesinde maçın hangi kanalda yayınlanacağı ve saat kaçta başlayacağı merakla araştırılıyor.

        REKLAM

        Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan'ın yardımcılığını Mustafa Emre Eyisoy ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Saat 20:30'da başlayacak olan karşılaşma canlı olarak A Spor kanalından izlenebilecek.

        İki takım daha önce 2'si lig, biri kupa olmak üzere üç kere karşılaştı. Bu maçların 3'ünü de Galatasaray kazandı.

        Galatasaray, oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı.

        Bucaspor, oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı.

        Galatasaray, oynadığı son 5 maçta 9 gol atarken kalesinde 10 gol gördü.

        Bucaspor, oynadığı son 5 maçta 6 gol attı, 11 gol gördü.

        Galatasaray'da Ziraat Türkiye Kupası'nda en golcü oyuncu konumunda attıkları 2'şer golle Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş bulunuyor.

        Bucaspor'da iseZiraat Türkiye Kupası'nda en golcü oyuncu konumunda attığı 2 golle Deniz Pero bulunuyor.

        Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna 5. turda Sivas Belediyespor'u eleyerek yükselmişti.

        Bucaspor ise kupanın 3. turunda Pendikspor, 4. turunda Amed Sportif Faaliyetler, 5. turunda ise Demir Grup Sivasspor'u eleyerek son 16 turuna çıktı.

        REKLAM

        GALATASARAY'DA 6 FUTBOLCU BUCASPOR MAÇINDA YOK

        Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında bu akşam sahasında Bucaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Muslera, Mariano, Maicon, Gomis, Ndiaye ve Fernando izinli olduğu için bu maçta forma giymeyecek.

        Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Göztepe'yi 3-1 yenerek devreye lider Başakşehir'in ardından 35 puanla ikinci sırada giren Galatasaray'da gözler kupaya çevrildi. Türkiye Kupası son 16 turunda bu akşam İzmir temsilcisi Bucaspor ile saat 20.30'da Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma öncesi Muslera, Mariano, Maicon, Gomis, Ndiaye ve Fernando özel izin alarak yeni yıl için ülkelerine gitti. Bu isimlerin Antalya'da yapılacak kampta takıma katılacakları bildirildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ