Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Garry Rodrigues uçarak asist yaptı! - Galatasaray Haberleri
        1

        Aslan'ın ‘Speedy (hızlı) Garry’ lakaplı yıldızı Rodrigues döktürüyor... Yunanistan’da da birlikte çalışmasına rağmen Tudor döneminde kendisini gösteremeyen Yeşil Burun Adalı futbolcu, Fatih Terim’in gelişiyle patlama yaptı.

        2

        Terim’in ilk maçı olan Göztepe önünde bir asist yapan Rodrigues, Kayserispor galibiyetine ise 1 gol, 1 asistlik performansla damga vurmuştu.

        3

        Osmanlıspor önünde de 1 asist yapan Rodrigues, Sivasspor karşılaşmasını “pas” geçtikten sonra dün Antalyaspor karşısında coştu.

        4

        Daha maçın başında 14 ila 20. dakikalarda iki asist yapan Rodrigues, Gomis’le birlikte Antalyaspor’u yıkan isim oldu.

        5

        RAKİPLERİNİ PEŞİNE TAKTI

        İlk golde iki kişi arasından Gomis’e harika bir pas atan 28 yaşındaki futbolcunun özellikle yoktan var ettiği ikinci gole katkısına şapka çıkarıldı.

        6

        Orta sahanın gerisinden topu alan Rodrigues çabukluğunu kullanıp rüzgar gibi uçarak rakip kaleye indi. Rakiplerini peşine takan Rodrigues, 4 kişinin arasına girip harika bir ara pasıyla Gomis’i topla buluşturdu. Fransız yıldız da bu ikramı geri çevirmeyip topu ağlara gönderdi.

        10

        > Aman Allahım, topla bu kadar süratli olması inanılmaz.

        11

        > Lakabının hakkını verdi. Artık Rodrigues’i kimse kesemez.

        12

        Öte yandan Yeşil Burunlu futbolcu, liderlik için çok sevinçli olduklarını söyledi. İkinci yarı biraz rehavete girdiklerini kaydeden Rodrigues, “Ama önemli olan liderlikti. Hedefimiz belli; şampiyon olmak istiyoruz. Maç maç bakmamız lazım. İlk odaklanmamız gereken Kasımpaşa maçı” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ