Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! Yıldız yağmaya devam edecek! İşte 2020 model Galatasaray - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de iki sezondur şampiyonluğu rakiplerine kaptırmayan, Fatih Terim'in "Dünyalar kadar büyük bir hayalim var" sözleriyle Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

        2

        Son olarak Okan Kocuk ve Jean Michael Seri'yi transfer eden Galatasaray, ilk 11'ine iki transfer daha yapmayı planlıyor.

        3

        Sarı-kırmızılılar, şampiyonluk kazanılan savunma hattını bozmayı düşünmüyor. İmparator, birbiriyle uyum sağlayan ve tecrübesi bulunan Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao ve Nagatomo hattını bozmayı planlamıyor.

        4

        ORTA SAHADA İLK HEDEF WANYAMA

        Uzun süre Ever Banega için çaba sarf eden Galatasaray, Sevilla'nın inadını kıramamış ve Arjantinli yıldızın transferinde mutlu sona ulaşamamıştı. Sarı-kırmızılılar bu bölgeye Jean Michael Seri'yi satın alma opsiyonuyla kiralayarak takviye yaptı.

        5

        Fatih Terim'in Seri'nin arkasına mutlaka takviye yapılmasını istediği ve bu bölge için iki ismi yönetime ilettiği öğrenildi.

        6

        Galatasaray'ın 6 numara için ilk hedefinin Tottenham'ın tecrübeli orta sahası Victor Wanyama olduğu belirtildi!

        7

        Tanguy Ndombele ve çok şey beklenen altyapı oyuncusu Oliver Skipp'in gelecek sezon kadro planlamasında önemli yer alacak olması nedeniyle ayrılığına onay verilen Wanyama, Fatih Terim'in ilk tercihi durumunda.

        8

        Geçen sezon dizindeki sakatlık nedeniyle yaklaşık 20 maç kaçıran 28 yaşındaki orta sahanın İngiltere'den de talipleri olduğu belirtilirken Wanyama'nın yeniden sıçrama yapabilecek bir takımı tercih edeceği öğrenildi.

        9

        Tottenham'dan kesintiye uğramadan 2 milyon Euro civarında yıllık ücret alan Kenyalı orta sahanın Şampiyonlar Ligi nedeniyle Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı, daha iyi şartlar olmayan bir teklif bulunmaması durumunda Türkiye'ye gelebileceği kaydedildi.

        10

        Galatasaray'ın menajerler aracılığıyla önerilen Wanyama için Tottenham'la dirsek temasında olduğu, kısa zamanda net gelişmelerin yaşanabileceği öğrenildi.

        11

        İKİNCİ HEDEF MORGAN SCHNEIDERLIN

        Fabian Delph'in de transferiyle birlikte gözden iyice düşen ve kendisine kulüp bulması söylenen Morgan Schneiderlin, Galatasaray'ın orta saha için düşündüğü ikinci isim.

        12

        Bir dönem Fransa Milli Takımı'na kadar yükselen 29 yaşındaki oyuncunun da kariyerinin sonlarına yaklaşırken yeniden üst seviyeye çıkmak istediği öğrenildi.

        13

        Everton'dan yaklaşık 3 milyon Euro'luk yıllık ücret kazanan Fransız orta sahanın Galatasaray'a 'Evet' dediği kaydedildi. Schneiderlin geçen sezon Premier Lig'de 14 maça çıkarken 1 asist yaptı.

        14

        JOSEF'E SICAK BAKILMIYOR

        Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Josef de Souza'nın da Galatasaray'ın gündeminde olduğu, Brezilyalı yıldızın sarı-kırmızılılara gelmeyi kabul ettiği öğrenildi.

        15

        Şubat ayında midesinde bir problem yaşayan ve Brezilya'ya tedavi için dönen tecrübeli yıldızın uzun süredir sahalardan uzak olması ise Josef'in şimdilik üçüncü planda kalmasına neden oldu.

        16

        SCOUT'LARDAN ÖNERİ

        Bu isimlerin analizleri konusunda sıkı bir çalışma yürüten scout ekibinin de orta sahaya Almanya'dan genç bir oyuncu önerdiği, bu ismin ise şimdilik alternatif olarak tutulduğu, herhangi ciddi bir girişimin bulunmadığı kaydedildi.

        17

        Seri ve Belhanda'nın önlerinde Feghouli ve Ryan Babel'i kullanmak isteyen Fatih Terim, hücumda ise net bir golcü talep etti.

        18

        SANTRFORDA RADAMEL FALCAO!

        Geçen sezonki Şampiyonlar Ligi macerasında iyi oynadığı maçları kıl payı kaybeden Galatasaray'da Fatih Terim, yönetimden 'garanti' bir golcü talep etti.

        19

        Sarı-kırmızılı idarecilerin de bunun üzerine gündemlerine aldıkları Radamel Falcao için harekete geçtiği öğrenildi.

        20

        Monaco'daki yüksek maaşının bir kısmında kesintiye giden, buna rağmen halen Fransız ekibinden 8 milyon Euro civarında yıllık ücret alan Radamel Falcao için sponsor desteği arandığı, Kolombiya basınında dile getirilmişti.

        21

        Sarı-kırmızılıların bu transfere yurt dışından bir sponsor desteği aradığı, Falcao'nun ücretinin en azından bir kısmını böylece karşılayabilmeyği planladığı kaydedildi.

        22

        Monaco ile de görüşen Galatasaraylı idareciler, tecrübeli golcünün bonservisini, yeni bir yapılanmaya giden Fransız ekibinden ücret ödemeden almaya çalıştığı belirtildi.

        23

        Mbaye Diagne'yi gelecek sezon düşünmeyen ve halen piyasası varken elden çıkararak iyi bir gelir elde etmeyi planlayan Galatasaray, Senegalli yıldızdan gelecek meblağ ile 6 numara ve Falcao transferlerini bitirmeyi planlıyor.

        24

        İşte Fatih Terim ve kurmaylarının düşündüğü 2020 model Galatasaray!