Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da transfer gündemi! İlk imza geliyor (Milik, Gomis, Bennacer...) - Galatasaray Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; önceki gün gündeme bomba gibi düşen ve G.Saray taraftarını heyecanlandıran Arkadiusz Milik transferi konusunda gelişmeler yaşanıyor.

        2

        Sarı-Kırmızılılar’ın Polonyalı santrfora olan ilgisini öğrenen taraftarlar, sosyal medyada harekete geçti.

        3

        Bir yandan yönetim oyuncuyu ikna etmeye çalışırken diğer yandan taraftarlar Milik’in sosyal paylaşım hesaplarını ‘Come to Galatasaray’ bombardımanına tuttu.

        4

        Golcü oyuncunun Aslan’a gelmesi için mesajlar atan taraftarlar, Milik’e fotoşopla Sarı-Kırmızılı forma giydirilmiş fotoğrafları da paylaşıyor.

        5

        Taraftarların bu ilgisinin yanı sıra oyuncunun menajeri ile görüşmeler yapan yönetimin Napoli ile prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü. Polonya’nın Dünya Kupası’ndaki durumuna göre transfere yön verilecek.

        6

        ‘GOMİS, İSTANBUL’DA ÇOK MUTLU’

        Arkadiusz Milik transferinde bunlar yaşanırken, takımdaki geleceği merak edilen ve menajerliğini Etienne Mendy’den alıp Pierre Frelot’a veren Bafetimbi Gomis konusunda net bir açıklama geldi.

        7

        Yılda 3 milyon 350 bin Euro kazanan Fransız yıldızın, maaşına zam istediği, Çin’den 7 milyon Euro’luk teklif aldığı iddia ediliyordu.

        8

        Ancak iddialara Frelot’tan cevap geldi. Fransız menajer Canal + Football kanalına “Gomis, İstanbul’da çok mutlu. Kariyerindeki ilk şampiyonluğun keyfini çıkarıyor. Gelecek sezon oynayacağı Şampiyonlar Ligi için hazırlık yapıyor. Kulüp ile bazı görüşmelerimiz var ama aşılmayacak sorunlar değil” ifadelerini kullandı.

        9

        BENNACER'DE SONA GELİNDİ

        Galatasaray ’da Fatih Terim’in ilk sıradaki 8 numara adaylarından olan Ismail Bennacer transferinde sona gelindi.

        10

        Sarı-Kırmızılılar’ın ısrarcı olması, Cezayirli oyuncunun Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istemesi ve ayrıca teklifin 4.5 milyon Euro’ya çıkarılması Empoli’nin kafasını karıştırdı.

        11

        Bölgenin yerel gazetesi Il Terreno, Empoli’nin sportif direktörü Pietro Accardi’nın görüşmelerde yumuşamak zorunda kaldığını ve Bennacer’in Cimbom’a imza atmasının an meselesi olduğunu belirtti.

        12

        SİNAN'A ZAM

        Galatasaray’dan 600 bin Euro kazanan Sinan Gümüş zam bekliyor. Genç yıldızın menajeri ile Sarı-Kırmızılı yönetim masaya otururken daha önce teklif edilen 1 milyon Euro, yıllık 5.5 milyon TL olarak revize edildi.

        13

        Sinan’ın menajerine ayrıca bunun son teklif olduğu ve artık Türk oyunculara döviz kuru üzerinden sözleşme verilmeyeceğinin bildirildiği öğrenildi.

        14

        BİR BİR ELDEN KAÇIYORLAR

        UEFA ile imzalanan yapılandırma anlaşması nedeniyle çok fazla hareket alanı bulunmayan Galatasaray’ın düşündüğü pek çok isim elden kaçıyor.

        15

        Bonservisi elinde olan ve Fatih Terim’in kadroda görmek istediği Mark Uth; Schalke, Asamoah; Inter, Thomasson; Strasbourg, Younes; Napoli ve Kempf; Stuttgart ile anlaştı.

        16

        Terim’in elden kaçmasına en fazla üzüldüğü isimse Genk’ten Club Brugge’a sadece 3 milyon Euro’ya imza atan Siebe Schrijvers oldu.

        17

        Tecrübeli teknik adam, 21 yaşındaki ikinci forveti Drogba gibi kullanmak istiyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ