Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da yerlilerin hareketi alkış topladı! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Sportif AŞ Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı, ‘Oyuncular bana 4 değil, 7 aydır para alamıyoruz dediler’ açıklamasının perde arkasında yatan gerçek ortaya çıktı.

        Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre; Dursun Özbek yönetimi son 4 aya kadar yabancı oyunculara serbest kalmamaları için ödeme yaparken, yerli oyunculara ise UEFA’ya gönderilen ‘alacağımız yoktur’ imzası karşılığında senet verildiği öğrenildi.

        Bu olay yeni yönetim tarafından geçen hafta yapılan ödeme sonrası futbolcularla yenilen yemek sırasında ortaya çıktı. Yerli oyuncuların, aylarca para alamamalarına rağmen kulübe ceza gelmesini önlemek için UEFA’dan istenen ‘alacağımız yoktur’ yazısını imzaladıkları, bunun karşılığında da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi kendilerine yine ileri tarihli senetler verildiği bildirildi.

        TAKDİR TOPLADI

        Yabancılara ödeme yapıldığını bilmelerine rağmen, bu konuda hiç sorun çıkarmayan yerlilerin bu davranışı yeni yönetim tarafından da takdir edildi. Eski yönetim, sözleşmelerindeki ağır maddeleri düşünerek, yabancılara son ödemeyi ekim ayında yapmıştı. Mayıs-Haziran döneminden bu yana para almayan yerlilerin ise 7 ay sonra ilk tranfer taksitleri geçen ay sonunda hesaplarına yatırıldı.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ