Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, dünyaca ünlü yıldızın menajerini İstanbul'a çağırdı! Galatasaray transfer haberleri 26 Mayıs 2018 - Galatasaray Haberleri
        1

        GALATASARAY, SHAQIRI'NİN MENAJERİNİ İSTANBUL'A ÇAĞIRDI

        Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da, bomba bir isim gündeme geldi: Xherdan Shaqiri...

        2

        Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray, şampiyonluk kupasını 21. kez müzesine taşıdıktan sonra kutlamalara devam ederken teknik direktör Fatih Terim ve yardımcıları çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

        3

        İmparator transfer listesini hazırlarken, Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmayı planlıyor. Tecrübeli teknik adam eski gözdesi Xherdan Shaqiri'yi bu sefer sarı-kırmızılı renklere bağlamak istiyor. Bunun için de kolları sıvadı ve oyuncunun ağabeyi Erdin'i İstanbul'a davet etti.

        4

        TOTTENHAM DA DEVREDE

        Küme düşen Stoke City ile bir alt ligde oynamak istemeyen Xherdan Shaqiri'nin takımından ayrılması kesin. Ancak Galatasaray'ın bu transferde çok zorlu bir rakibi var.

        5

        Premier Lig ekiplerinden Tottenham da 13 milyon euro'luk bir bedelle oyuncuyu renklerine katmaya uğraşıyor. Cimbom'un transferde bu rakamlara çıkması şu aşamada mümkün görünmüyor.

        6

        GALATASARAY, EMRE AKBABA'YI İSTİYOR!

        Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da Emre Akbaba operasyonu başladı. Ligde 14 gol 10 asistlik performansıyla yıldızlaşan 25 yaşındaki futbolcu için, Sarı- Kırmızılı kulübün patronu Mustafa Cengiz’in devreye girdiği ortaya çıktı.

        7

        Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nu telefonla arayan Cengiz’in, “Hocamız Fatih Terim, Emre Akbaba’yı çok istiyor. Malumunuz önümüzde bir seçim süreci var. Oyuncunuza çok sayıda talip olduğunu biliyoruz. Seçimi kazanırsam, Emre Akbaba için talep ettiğiniz parayı vereceğiz. Lütfen o güne kadar oyuncunuzu kimseye satmayın” dediği öğrenildi.

        8

        Emre Akbaba’ya İstanbul sözü Galatasaray’ın yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’in de ciddi olarak ilgilendiği Emre, Fanatik Gazetesi'ne verdiği özel röportajda, İstanbul’a transferi için başkandan söz aldığını söylemişti.

        9

        Fatih hocanın, transferin gerçekleşmesi halinde Emre Akbaba’yı hem 10 numara hem de 8 numara pozisyonları için düşündüğü ve kadro planlamısın bu doğrultuda yaptığı ifade ediliyor.

        10

        GALATASARAY'IN SON GÖZDESİ NURİ ŞAHİN!

        Orta sahaya mutlaka takviye yapacak olan Galatasaray’ın son dönem gözdelerinden biri de Nuri Şahin. Borussia Dortmund ile 1 yıllık daha mukavelesi bulunan 29 yaşındaki oyuncuyu, milli takımdan hocası Fatih Terim’in çok istediği öğrenildi.

        11

        Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli futbolcunun şartlarını öğrenmek üzere Dortmund ile masaya oturacak. Nuri’nin de Galatasaray’a transfer olma fikrine sıcak baktığı belirtiliyor. Eğer mali şartlar uyarsa, Galatasaray’ın Dortmund’a resmi teklif götüreceği belirlendi.

        12

        DENAYER SEÇİMDEN SONRA!

        Sezonun ikinci yarısında müthiş bir performans ortaya koyan Denayer’in bonservisini almak üzere Galatasaray cephesi girişimlerde bulunacak. Belçikalı futbolcu için başkanlık seçiminin ardından Manchester City’ye teklif götürülecek.

        13

        Denayer'in de Galatasaray'da kalmak istediğini bilen Fatih Terim, bu transferin bitirilmesi için yönetimle görüştü.

        14

        DONK BEKLEMEDE!

        Sezonun ikinci yarısında müthiş bir performans ortaya koyan Denayer’in bonservisini almak üzere Galatasaray cephesi girişimlerde bulunacak.

        15

        Belçikalı futbolcu için başkanlık seçiminin ardından Manchester City’ye teklif götürülecek. Kontratı sona eren 32 yaşındaki futbolcuya, 1.5 milyon Euro’luk teklif yapılması bekleniyor.

        16

        SERDAR GÜRLER DE LİSTEDE

        Osmanlıspor formasıyla müthiş bir performans ortaya koymasına rağmen, takımıyla ligden düşen 26 yaşındaki futbolcu, “Takım olarak kötü sezon geçirdik. Küme düşmemiz çok üzücüydü.

        17

        Kendi adıma elimden gelen performansı ortaya koydum. Ve artık kulübümün kararını bekliyorum. 1+1 yıllık daha sözleşmem var. Kulübün ve yöneticilerin kararına saygı duyuyorum.

        18

        Ciddi teklifler olduğunu ben de duyuyorum. Ama transfer işlerini menajerlerime bıraktım” diye konuştu.

        19

        Fatih hocayla sarıldığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan Serdar, şu ifadeleri kullandı: Aslında o fotoğrafı kardeşim koymuş. Ama o kadar kişi gördükten sonra da çıkarmam doğru olmazdı.

        20

        Her maçtan önce ve sonra zaten birçok futbolcu Fatih Terim’in yanına gidip başarılar diler. Serdar Gürler, Terim’le bu karesini sosyal medyasında paylaşmıştı.

        21

        DROGBA MODELİ YAYA TOURE'YE!

        Manchester City’den ayrılacağını resmen açıklayan ve kontratı sona eren Yaya Toure, bonservisi elinde bir şekilde Galatasaray’a önerilmişti.

        22

        Sarı-Kırmızılılar, 35 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferine gayet olumlu bakıyor. Özellikle teknik patron Fatih Terim’in, Toure’yi çok beğendiği, transfer olması halinde Galatasaray’da ikinci Drogba etkisini yaratabileceği düşüncesine sahip olduğu belirtildi.

        23

        Drogba da aynı yaşlarda Sarı-Kırmızılı takımın formasını giyerek büyük işlere imza atmıştı. Terim, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde Yaya Toure’nin tecrübesine ihtiyaç duyacaklarına inanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ