Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın kupa töreninde unutulmaz anlar! Fatih Terim, Nagatomo ve Latovlevici'nin bebeği dikkat çeken isimler oldu - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunu zirvede tamamlayarak 21. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray için kutlama organizasyonu düzenlendi.

        2

        Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen etkinlikte sarı-kırmızılı taraftarlar, elde edilen başarıyı kutlarken, Galatasaray futbol takımı da şampiyonluk kupasına kavuştu.

        3

        Galatasaray taraftarları stadı büyük ölçüde doldurdu. Organizasyonda ilk olarak kulüp çalışanları isimleri anons edilerek sahneye çağrılırken, sonrasında oyuncular tek tek davet edildi. Her bir oyuncu, isminin anons edilmesinin ardından kendi seçtiği şarkı eşliğinde sahnede yerini aldı.

        13

        Aleyna Tilki'nin "O sen olsan bari" şarkısıyla podyuma gelen Bafetimbi Gomis, eline mikrofonu alıp taraftarlarla karşılıklı tezahürat yapıp, "üçlü" çektirdi.

        14

        Tarık Çamdal'ın isminin anons edildiği sırada tribünlerden ıslıkların yükselmesi dikkati çekti. Sonrasında bazı taraftarlar Tarık Çamdal için tezahürat yaparken, buna futbolcular da alkışlarla karşılık verdi. Çamdal, Mustafa Sandal'dan Aya Benzer'i çaldırdı.

        15

        Selçuk İnan - Ajda Pekkan / Ne Günler

        22

        Sonrasında anons edilen Jason Denayer ise hip hop müziği eşliğinde dans figürleri sergileyerek sahneye geldi ve takım arkadaşlarının yanında yerini aldı.

        23

        SAKALINI BOYADI

        Denayer imajında değişiklik yaptı. Belçikalı stoper sakalını sarı-kırmızı renklere boyadı. Sahneye dans ederek çıkan Denayer rapçileri aratmadı.

        24

        TERİM'DEN ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİ

        Oyunculardan en çok alkışı alan Gomis ve Muslera oldu. Terim göründüğünde “İmparator” stadın her köşesinden “İmparator” tezahüratları yükseldi. “Nerede kalmıştık” anonsuyla çağrılan Terim, kızları ve torunlarıyla platforma ilerlerken taraftarlar kendisine büyük sevgi gösterisinde bulundu. Terim kırmızı halıda yürürken Şampiyonlar Ligi müziği çaldırarak mesajını verdi.

        25

        7. kez Galatasaray’ı şampiyon yapan Terim’in sezon içinde inancı simgeleyen sözleri pankartlara ilham oldu. Statta “Futbolun hakkını verdik mi? Verdik”, “Emeğimizi, alın terimizi verdik mi? Verdik”, “Ruhumuzu sahaya koyduk mu? Koyduk”, “Daha çok atabilir miydik? Atabilirdik”, “Biz bu takımı şampiyon yaptık mı? Yaptık” şeklinde dövizler yer aldı.

        26

        SELÇUK ŞAHİN ANONSU

        Öte yandan kupanın takdimi sırasında Selçuk İnan yerine Selçuk Şahin anons edilince tribünler tepki gösterdi. Daha sonra bu yanlış anons düzeltildi.

        27

        GERÇEKTEN İSMİ MİMAR SİNAN'MIŞ

        Sinan Gümüş’ün ailesi de kutlamalara katıldı. Baba İrfan Gümüş, “Fatih hocamızın farkı bu. O geldi şampiyon olduk. Uzun seneler takımın başında görmek istiyoruz” dedi. Anne Fatma Gümüş ise “Anneannesi ismini Mimar Sinan koymuştu. Aynen öyle gidiyor” ifadelerini kullandı.

        31

        Brezilya Milli Takımı'nda bulunması nedeniyle kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in katılamadığı etkinlikte, önce yardımcı antrenörler Hasan Şaş, Ümit Davala ve Levent Şahin sahneye çıkarken, son olarak da teknik direktör Fatih Terim kürsüye geldi.

        32

        FATİH TERİM: “İlklerin takımı Galatasaray olarak ilklerin formasıyla (İçinde ilklerin ve enlerin takımı yazan iç saha forması satışa çıktı) şampiyonluğu kutladık. Eskiden olduğu gibi umarım kupaları dizmeye devam ederiz.”

        33

        ÜMİT DAVALA: “İlk günkü heyecanı yaşıyoruz. Özlemişiz. Şampiyonlar Ligi ait olduğumuz yer. Orada da inşallah büyük başarıma imza atacağız.”

        34

        SERDAR AZİZ: “Oğlumla (Yaman Ali) birlikte şampiyonluk da geldi. İleride inşallah bunların anısını da yaşayacağız.”

        35

        SİNAN GÜMÜŞ: “Sezon içinde zor günler geçirdik ama güzel günler de gördük. Kupayı en çok biz hak ettik. Allah’ıma şükürler olsun.”

        36

        SELÇUK İNAN: “Bu insanlar her şeyin en güzelini hak ediyor. Çok mutlu ve gururluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Herkes bunu doya doya yaşasın.”

        37

        RODRİGUES: “İlk şampiyonluğum. Çok mutluyum. Herkese teşekkür etmek istiyorum. Umarım bu şekilde devam ederiz.”

        38

        KUPAYI ALİ DÜRÜST VERDİ

        Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonu şampiyonluk kupası takdim edildi.

        39

        Organizasyonda Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak'ın da kürsüye gelmesinin ardından, kupa seremonisine geçildi.

        40

        Futbolcular ve teknik heyete madalyalarını Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu takarken, şampiyonluk kupasını, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili olan sarı-kırmızılı eski yönetici Ali Dürüst, takım kaptanları Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Hakan Balta'ya verdi.

        41

        Kupanın takdimi sırasında, Selçuk İnan yerine Selçuk Şahin şeklinde anons yapılması, tribünlerin tepkisine neden oldu. Daha sonra bu yanlış isim anonsu düzeltildi.

        42

        Galatasaraylı futbolcular, şampiyonluk kupasının alınmasının ardından büyük sevinç yaşadı. Oyuncular, şampiyonluk kupasıyla birlikte sahaya inerek tribünleri gezdi ve taraftarları selamladı.

        Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez de seremonide yer aldı.

        43

        Şampiyonluk kutlaması organizasyonu kapsamında Türk Telekom Stadı'nın ortasına dev bir platform kurulurken, şarkıcılar sahne aldı.

        44

        Sahne önündeki 6 büyük LED ekranla tribündeki taraftarlara şampiyonluk kutlamasına dair detaylar izlettirildi. Futbolseverler, Aleyna Tilki, Berkay ve müzik grubu Gripin'in şarkılarıyla eğlenceli anlar yaşadı.

        45

        Lazer gösterileri ve görsel efektlerin gerçekleştirildiği stada, lig tarihinde elde edilen her bir şampiyonluğu temsilen 21 bayrak asıldı.

        106

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ