Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Galatasaray'da son dakika Eto'o gelişmesi! (Galatasaray transfer haberleri) - Futbol Haberleri
        1

        Gazete Habertürk'ün haberine göre; forvet transferi yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Antalya’daki durumu belirsiz olan Samuel Eto’o’ için girişimde bulundu.

        2

        Cimbom yıldız oyuncuyu sezon sonuna kadar renklerine bağlamak istiyor, ancak Eto’o ise 1,5 yıllık sözleşme talep ediyor.

        3

        Zorlu Kayseri deplasmanını kayıpsız geçen ve 3-1 gibi önemli bir sonuçla ikinci yarıya başlayan Galatasaray’da bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor...

        4

        Teknik direktör Fatih Terim’in isteği doğrultusunda forvet ve sol bek bakan Sarı-Kırmızılı takımın radarına Antalyaspor’daki durumu belirsiz olan dünyaca ünlü yıldız Samuel Eto’o girdi.

        5

        Aslan’ın çiçeği burnunda başkanı Mustafa Cengiz ve ekibinin Kamerunlu yıldızın durumunu araş- tırılması konusunda çalışma başlattıkları öğrenilirken Terim’in de Eto’o’ya onay verdiği belirtildi.

        6

        BİRKAÇ GÜN İÇİNDE NETLEŞECEK
        Yapılan ilk temasta yıldız oyuncunun 1,5 yıllık bir sözleşme talep ettiği kaydedildi. Ancak Galatasaray ise sezon sonuna kadar Eto’o’yu renklerine bağlamak istiyor.

        7

        Para konusunda da Eto’o’nun talep ettiği ücreti yüksek bulan Sarı-Kırmızılı kurmayların, Eto’o ve menajeri ile son bir görüşme daha yapıp transfere yön vereceği belirtildi.

        8

        Antalya’nın ise takımda mutlu olmadığı iddia edilen ve ve sezon sonunda sözleşme sona erecek olan golcü oyuncunun Sarı-Kırmızılılar’a transferinde sorun çıkarmayacağı belirtildi.

        9

        Birkaç gün içinde transferin olumlu ya da olumsuz netleşmesi bekleniyor.

        10

        SOL BEKE AZIZ BEHICH GELİYOR!
        Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Forvet arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, sol bek için de çalışmalarını devam ettiriyor...

        11

        Galatasaray’da bu bölge için listenin başında yer alan isim Bursa forması giyen Aziz Behich...

        12

        Yeşil-Beyazlı ekipte gösterdiği istikrarlı performansla dikkat çeken 28 yaşındaki sol bek ile son birkaç aydır ilgilenen Cimbom, bu transferde sona yaklaştı.

        13

        Tudor’un da kadrosunda görmek istediği 28 yaşındaki oyuncu için Terim’in de olumlu rapor vermesi üzerine görüşmelerini sıklaştıran idarecilerin, bonservis pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.

        14

        Bursa’nın istediği 3 milyon Euro’yu yüksek bulan Sarı-Kırmızılılar’ın, 2 milyon Euro önerdiği bildirildi.

        15

        Aziz Behich’i de ikna eden G.Saray’ın, ara transferin bitimine 1 hafta kala pazarlıkları bitirerek deneyimli oyuncuyu kadroya katmak istedikleri kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ