Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gazeteci Ali Tarakçı'nın saldırganı yakalandı

        İstanbul'da silahlı saldırıya uğrayan Gazeteci Ali Tarakçı'nın şüphelileri yakalandı. Yapılan çalışmada şüphelilerin Tarakçı'yı takip ettikleri ortaya çıktı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Mustafa Şekeroğlu'nunaktardığı son dakika haberine göre, Esenyurt'ta 2 gün önce meydana gelen olayda gazeteci Ali Tarakçı'nın otomobiline çarpan araçtan inen bir kişi silahla ateş etti. Açılan ateş sonucu sağ ayağını 2 kurşun isabet eden Tarakçı hastaneye kaldırılırken, saldırgan aracına binip olay yerinden kaçtı.

        SAHTE PLAKALI ÇIKTI

        Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıkları ve güvenlik kamera görüntülerinden saldırı gerçekleştiren aracın plakasını tespit etti. Ancak elde edilen aracın plakasının sahte olduğu belirlendi. Polis yaptığı araştırmada aracı T.E. ve Tarakçıya ateş eden V.K.'nın kimliklerini tespit etti.

        TAKİP ETMİŞLER

        Şüphelileri yakalamak için operasyon düzenleyen polis Esenyurt'ta bir evde T.E. ve R.Y.'yi, Avcılar'da ise silahı kullandığı belirlenen V.K.'yı gözaltına aldı. Şüphelilerden T.E.'nin evinde yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yapılan ilk sorguda, şüphelilerin Tarakçı'yı evinden çıktıktan sonra takip ettikleri anlaşıldı. Saldırıyı neden yaptıklarının öğrenilmesi için sorguya devam ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ