Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yarın Spor Toto 1. Lig Playoff Finali'nde Süper Lig'e yükselen son takım olmak için B.B. Erzurumspor ile karşılaşacak olan Gazişehir Gaziantep'in maçı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak olan dev ekrandan izlenecek.

        Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yarın saat 21.30’da oynanacak final maçına gidemeyecek olan taraftarların isteğini kırmayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na Gazianteplilerin maçı toplu olarak izleyebilmeleri için dev bir ekran kurulması talimatı verdi.

        Gaziantepli taraftarlar yarın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kurulacak dev ekrandan Gazişehir Gaziantep B.B. Erzurumspor maçını ücretsiz izleyebilecekler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler