Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Öznur Kök, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve yaklaşık 27 bin kişinin katıldığı “Gençlerarası Türk Müziği Yarışması 2429 Yaş Solo Kadın Kategorisinde” Türkiye ikincisi oldu.

        Ankara Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans salonunda gerçekleşen Gençlerarası Türk Müziği Yarışmasında GAÜN Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Öznur Kök, Hacı Taşan’ın Ankara Keskin yöresine ait “Ankara’da Yedim Taze Meyvayı” adlı eserini seslendirdiği yarışmada önemli başarı elde ederek Türkiye ikincisi oldu. GAÜN Öğrencisi Öznur Kök’e ödülünü Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu takdim etti. Öznur Kök, Yarışmaya GAÜN Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Söylemez’in teşviki ile katıldığını belirterek, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e ve Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı hocalarına teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler