Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1. Lig'de Gazişehir Gaziantep'in Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynadığı playoff final maçını penaltılarda kaybetmesinin ardından Gaziantep'te yayın yapan Gaziantep Olay TV ekranlarında maçı anlatan sunucu büyük üzüntü yaşadı.

        Karşılaşmanın başından sonuna kadar maçı dakika dakika canlı yayında izleyicilere aktaran Gaziantep Olay TV ekibinden Raci Dölek, Mustafa Teke, Kenan Yücel ve Bedrettin Ay, canlı yayında penaltı atışlarını anlatırken Gazişehir'in kaçırdığı penaltıların ardından adeta kendilerinden geçti.

        Maçı stüdyoda Gaziantepli sporseverlere anlatan Raci Dölek ile stadyumda maçı izleyen Mustafa Teke ve Kenan Yücel'in heyecanı ekranlara yansırken, üç isim de Gazişehir'de Yasin, Webo ve Tugay'ın kaçırdığı penaltılarının ardından kahroldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler