Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te özel bir hastanede 2 kişinin dumandan zehirlenerek öldüğü yangın ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 3 kişilik bilirkişi heyeti oluşturuldu.

        Gaziantep Cumhuriyeti Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, özel bir hastanede 2 kişinin dumandan zehirlenerek öldüğü olayla ilgili yangının çıkış sebebi belirlemek amacıyla 3 kişilik bilirkişi heyetinin oluşturulduğu açıklandı.

        Yangında ölen 2 kişinin otopsi işlemlerinin de tamamlandığına vurgu yapılan açıklamada, "Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca 17.06.2018 tarihinde Gaziantep il merkezinde faaliyet gösteren özel bir hastanede sabaha karşı meydana gelen yangın sonucunda hayatını kaybeden 2 hasta ile ilgili adli soruşturmaya başlanılmıştır. Ölenlerin otopsi işlemleri tamamlanmış, yangının çıkış sebebinin tespiti amacıyla üç kişilik bilirkişi heyeti oluşturulmuştur. Olay tüm yönleriyle araştırılmaktadır" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler