Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitkamil Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu kapsamında vadesi geçen borçların yapılandırılmasına ilişkin açıklamasında, en geç 31Temmuz 2018 Salı günü mesai bitimine kadar borçların yapılandırılması konusunda uyarıda bulundu.

        Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çıkarılan kanun gereğince borcu olan vatandaşların emlak, çevre temizlik, ilan, reklam, vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin uyarılarda bulundu. Vatandaşların Şehitkamil Belediyesinden yapacakları yapılandırma ile borçlarını rahatlıkla ödeyebileceklerini dile getiren Fadıloğlu, “31 Temmuz 2018 tarih öncesi emlakçevre temizlikilanreklam vergisi ve bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları ve emlak vergisi üzerinden hesaplanan taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı ile bunlara bağlı gecikme zammı kanun kapsamında yapılandırılabilecek. İlgili dönemlerde geçerli olan YİÜFE aylık değişim oranları uygulanacak. Başvurular, 31 Temmuz Salı günü mesai bitimine kadar sürecek. Vatandaşımız borçlarını Şehitkamil Belediyemizin http://www.sehitkamil.bel.tr internet adresine girerek sorgulayabilir. Yapılandırma işlemi internet adresi üzerinden yapılandırılamaz. Vatandaşlarımız, Belediyemizin Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Servisi’nden sorgulama, yapılandırma ve ödeme işlemi yapabilir. Ancak yapılandırmadan faydalanmak isteyen mükelleflerin bizzat kendileri Şehitkamil Belediyesinde başvuru yapmak zorundadır. Mükellefler, borçlarını Şehitkamil Belediyesine başvurarak yapılandırdıktan sonra Şehitkamil Belediyesi resmi internet adresi üzerinden ödeme işlemi gerçekleştirebilir. Faizsiz ve cezasız yapılandırma fırsatı için vatandaşlarımızın geç kalmamasını rica ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler