Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Genç öğretmeni utandıran olay: Kasko için sizin değil aracın fotoğrafı gerekli

        Büyükannesinin aracının sigortasına kendisini de ekletmeye çalışan Stringfellow, sigortacı aracın resimlerini göndermesini istediğinde, aracın değil kendisinin önden ve yandan çekilmiş fotoğraflarını yolladı.

        "Ehliyet numaram, doğum tarihim ile önden ve her iki yandan çekilmiş fotoğraf istediklerini söylediler. Büyükannem sigortacının e-posta adresini verdi ve gece diğer her şeyle birlikte resimleri yolladım. İşin komik tarafı, işten sonra fotoğrafları annemden çekmesini istedim ve niye benim resimlerime ihtiyaçları olsun ki diye konuştuk. Bir an bile araç fotoğrafı istediklerini düşünmedim. Sabah ise yaptığım yanlışla uyandım" dedi.

        Sigorta şirketi çalışanının yolladığı "Bu çektiğiniz gibi fotoğraflara ihtiyacım var, ama aracınızın olması gerekiyor" yazan eposta ile hatasının farkına vardı, bu utancını da sosyal medya ile paylaştı.

        REKLAM

        Stringfellow olayı anlattığı Facebook paylaşımında "Bütün gün bunu burda paylaşıp paylaşmamayı düşündüm çünkü çok utandırıcı bir şey, ancak sonunda gerçekten sarışın anımı sizlerle paylaşmaya karar verdim, insanları güldürebildiğim için de umrsamadım" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ