Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gezegen Mehmet'in 1 yıl rötarlı düğününe ünlü akını , Mehmet Akbay ile Didem Akbay düğün yaptı
        1

        Geçtiğimiz yıl yaşanan Reina saldırısı nedeniyle düğünlerini iptal eden Mehmet-Didem Akbay çifti, birinci evlilik yıldönümlerini düğün yaparak kutladı.

        2

        HT Magazin'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre, Deniz Seki, Emre Aydın, Funda Arar, Işın Karaca, İpek Açar’ın da aralarında olduğu çok sayıda ünlünün katıldığı geceye, Orhan Gencebay damga vurdu.

        3

        Sahneye çıkıp bağlama şov yapan Orhan Baba’nın etrafını meslektaşları sarınca ortaya bu görüntü çıktı.

        4

        KÖŞE KAPMACA OYNADILAR

        Kavgalı olan Gülben Ergen ve Seren Serengil, Mehmet-Didem Akbay çiftinin evlilik yıldönümü kutlamasında pişti oldu. İki ünlü karşılaşmamak için köşe kapmaca oynadı.

        5

        Radyocu Mehmet Akbay ve eşi Didem Akbay, 1. evlilik yıldönümlerini Demet Akalın, Deniz Seki, Emre Aydın, Seren Serengil, Gülben Ergen ve İpek Açar gibi pek çok ünlü ismin katıldığı özel bir davetle kutladı.

        6

        Levent'te bir otelde gerçekleşen kutlamaya, kavgalı olan Gülben Ergen ile Seren Serengil’in piştisi damga vurdu. Gece boyunca karşılaşmamak için köşe kapmaca oynayan ikiliden Ergen, çıkışta Serengil’i görmediğini söyledi. Serengil ise “Ben yalan söyleyemem, gördüm” dedi. “Yeni yılda barışma olur mu?” sorusunaysa “Olmaz” diyerek kesin bir cevap verdi.

        7

        HAYATIN ŞİŞKİNLİĞİ

        Deniz Seki, fazla kilolarıyla ilgili sorular karşısında şunları söyledi: “Spor salonlarında, Paris’te gezip gelmedim karşınıza. 10 metrekarelik yerde 1092 gün yaşadım. Bana kiloyla ilgili bir şey sormayın, haksızlık edilmiş gibi hissediyorum. Hayatın şişkinliği diyelim buna. Biraz zaman verin, cillop gibi bir Deniz’le karşılacaksınız.”

        8

        Alişan - Buse Varol

        9

        İrem Derici