Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Gigi Hadid ile Zayn Malik ayrıldı - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Zayn Malik ile Gigi Hadid, 2 yıllık birlikteliğini sonlandırdı. Çift sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkardı.

        2

        İngiliz popçu Zayn Malik, iki yıllık sevgilisi model Gigi Hadid ile ayrılığını şu sözlerle duyurdu: "Gigi ve benim inanılmaz anlamlı, aşk dolu ve eğlenceli bir ilişkimiz vardı.

        3

        Gigi’ye bir kadın ve bir arkadaş olarak saygım duyuyorum. Onun inanılmaz bir ruhu var. Verdiğimiz bu zor karara ve bizim özel hayatımıza saygı gösteren bütün takipçilerime minnetarım. Bu haberi ilk bizden duymanızı istedik. Hepinizi çok seviyoruz."

        4

        Gigi Hadid ise Zayn Malik ile ayrılığını şöyle duyurdu: "Ayrılık açıklamaları genellikle fazla kişisel olmaz. Çünkü iki insanın birkaç yıl boyunca yaşadıklarını kelimelere dökmenin gerçekten kolay bir yolu yok. Ne ilişkide ne de hayatlarında...

        5

        Z ile paylaştığım aşk, zaman ve hayat dersleri için sonsuza kadar minnettarım. Onun için her şeyin en iyisini isterim. Derin sevgi ve saygı duyduğum arkadaşımı desteklemeye devam edeceğim. Gelecekte ise, her zaman ne olması gerekiyorsa o olacak."

        6
        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ