Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Gomis: ''İnanmayan odada kalsın'' - Galatasaray Haberleri
        1

        Gazete Habertürk'ten Meriç Müldür'ün haberine göre; Galatasaray’ın 2-0 yenilgiden gelip 4-2 çevirdiği Akhisar galibiyetinin perde arkasından, soyunma odasındaki ateşleyici konuşmalar ve ‘birlik ruhu’ çıktı.

        2

        Bağıra çağıra arkadaşlarını motive etmeye çalışan Gomis ve Feghouli’nin sözleri oyuncuların zafere olan inancını pekiştirdi, kenetlenip tek yumruk olan futbolcular da unutulmaz bir geri dönüşe imza attı.

        3

        ''GALATASARAY KİMMİŞ GÖSTERECEĞİZ''
        Maicon ve Muslera’nın yaptığı hatalar nedeniyle 2-0 yenilgiyle soyunma odasına giren Sarı-Kırmızılılar’da büyük bir üzüntü hakimdi.

        4

        Tudor’un “Size inanıyorum, maçı çevirebiliriz” sözlerinin ardından devreye Feghouli ve Gomis girdi.

        5

        Takımın iki yıldızı yüksek sesle “Çıkacağız, bu maçı alacağız. G.Saray kimmiş herkese göstereceğiz” diyerek haykırdı.

        6

        Oyuncuların silkinip kendisine gelmesini sağlayan ise Gomis’in sözleri oldu. 32 yaşındaki Fransız yıldız, “Sahada terimizin son damlasına kadar akıtacağız.

        7

        Aramızda bunu yapamayacak olan varsa, şimdi söylesin. Burada kalsın ve sahaya gelmesin” diyerek arkadaşlarını ayağa kaldırdı.

        8

        Soyunma odasında zafer yemini eden Sarı-Kırmızılılar, bu inançla ikinci yarıya çıkıp 49’da Fernando, 51’de de Gomis’in golleriyle skoru 2-2’ye getirdi.

        9

        Karşılaşmayı da 4-2 kazanan Cimbom, derbi sonrası moral bulup özgüven tazeledi.

        10

        ÖZÜR YOK, FAIR-PLAY VAR!
        Mustafa Yumlu’yla yaşadığı itiş kakış sonrası kırmızı gören Bafetimbi Gomis’in, maç sonunda Akhisar’ın stoperinden özür dilemediği, aralarında Fair-Play çerçevesinde bir konuşma geçtiği öğrenildi.

        11

        Yumlu’nun yanına giden Gomis’in, “Taraflı tarafsız herkesten saygı görüyorum. Olumsuz bir imajın içinde olmak istemiyorum. Futbolda sahada yaşanan şey, orada kalmalı” diyerek Fair-Play için rakibiyle el sıkıştığı öğrenildi.

        12

        Sarı-Kırmızılılar, Gomis’e PFDK’dan 2 maç veya üstü ceza gelirse Tahkim’e itiraz edecek.