Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe maçında sakatlanan Giuliano'nun isteği doktorları şaşkına çevirdi! - Fenerbahçe haberleri - Giuliano nasıl sakatlandı? - Futbol Haberleri
        1

        Süper Lig’in ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Göztepe’ye karşı son dakika golüyle zafere ulaşan Fenerbahçe’de, maçın en talihsiz anı Giuliano’nun yaşadığı sakatlık oldu.

        2

        Bir pozisyonda yerde kalan ve omzu çıkan Brezilyalı yıldız acılar içinde tedavi edilirken, Sambacı’nın doktor Burak Kunduracıoğlu’ndan isteği büyük şaşkınlık yarattı.

        3

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre kolu adeta düşmüş gibi duran Brezilyalı bu duruma aldırış etmedi ve doktordan omzuna iyi bir bandaj yapıp kendisini sahaya göndermesini istedi.

        4

        Çıkan omzunun yerine takılmasından sonra oyuna devam edebileceğini belirten Giuliano’nun bu isteği doğal olarak sağlık ekibi tarafından onaylamadı.

        5

        Doktor, golcü oyuncuya “Omzunun halini görmüyor musun? Bu şekilde devam edemezsin” derken Giuliano ise bu çılgın isteğini yineledi.

        6

        HASTANEYE KALDIRILDI
        Daha sonra oyundan çıkarılan ve hastaneye götürülen Giuliano’nun omzu yerine takılırken, Fenerbahçe’de sakatlar kervanına bir yeni oyuncu daha eklenmiş oldu.

        7

        Bu sezon başında Sarı-Lacivertli takıma katılan Brezilyalı futbolcunun sahaya geri dönmek gibi bir istekte bulunmasının ise iki sebebi olduğu anlaşıldı:

        8

        Maçın o esnadan berabere devam etmesi ve Fenerbahçe’nin mutlak galibiyete ihtiyacı olmasının yanı sıra Giuliano’yu takip etmek için gelen Brezilya Milli Takımı’nın yardımcı antrenörleri Cleber Xavier ve Fernando’nun da maçta olmaları...

        9

        Şampiyonluğu çok isteyen ve Dünya Kupası’na katılma hayali kuran Giuliano’nun bu tavrı herkesten büyük beğeni aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ