Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe, Sinan Gümüş'ü istedi! - Futbol Haberleri

        Gazete Habertürk'ün haberine göre; Igor Tudor döneminde fazla forma şansı bulamayan Sinan Gümüş’ü takıma kazandırmak isteyen Fatih Terim, genç oyuncunun ayrılmasını istemiyor. Birçok kulübün yakından takip ettiği 24 yaşındaki kanat oyuncusundan faydalanmak isteyen Terim’in, Sinan için son olarak Göztepe’den gelen kiralama teklifini de kabul etmediği öğrenildi.

        YENİ MALATYA'YI İZLEDİLER

        2-1 yenildikleri maçın ardından teknik direktörleri İgor Tudor’un koltuğundan olmasına sebep olan Yeni Malatyaspor’un hemen yan taraftaki sahada antrenman yapması, Sarı-Kırmızılı oyuncuların dikkatini çekti. Bir süre meslektaşlarının çalışmalarını izleyen yabancılardan Sofiane Feghouli’nin Aly Cissokho ile sohbet ettiği de görüldü.

        REKLAM

        DOKTORLA MARIANO GÖRÜŞMESİ!

        Hafifsakatlığı bulunduğu için kamp çalışmalarında takım arkadaşlarıyla birlikte hazırlanamayan Mariano, düz koşularına devam etti. Brezilyalı sağ bekin durumunu merak eden Terim, kulüp doktoru Yener İnce ve Mariano’yla bir süre konuştu.

        LUCESCU'DAN TERİM'E ZİYARET

        A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, dün G.Saray kampını ziyaret etti. Önceki gün diğer Süper Lig ekiplerinin hocaları görüşen Luce, Milli Takım’daki selefi Fatih Terim ile bir görüşme gerçekleştirdi. Sıcak bir ortamda geçen buluşma sonrası Rumen çalıştırıcı başarılar diyerek kamptan ayrıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ