Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe transferde gaza bastı - Futbol Haberleri

        Mevcut kadrosundan Sabri, Selçuk, kaleci Günay, Tanju ve Leo ile yollarını ayıran Spor Toto Süper Lig ekibi Göztepe, dış transferde gaza bastı. Sarı-kırmızılılar sağ ve sol bek için iki oyuncuyla görüşmelerini hızlandırdı. Göz-Göz'ün defansın solunu 1. Lig'de Boluspor forması giyen Umut Meras'la güçlendireceği öğrenildi. Birçok Süper Lig ekibinin radarında olan Umut için Boluspor'a resmi teklif yapıldığı ifade edildi. Aynı bölgede görev yapan Adama Traore'ye alternatif olarak düşünülen 22 yaşındaki futbolcunun 1 yıl daha Boluspor ile sözleşmesi bulunurken, kırmızı-beyazlıların en kısa sürede Göztepe'nin teklifine cevap vereceği bildirildi. İzmir ekibinin sağ beki ise Fransa'dan bulduğu öğrenildi.

        REKLAM

        Sabri ve Tanju'nun gitmesiyle savunmanın sağında oyuncusu kalmayan Göztepe, Ivan Balliu'yu listesine aldı. Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz ile ilgilenen Göztepe'nin Balliu transferinde ısrarcı olduğu vurgulandı. Fransa medyası son alarak Metz ekibinde forma giyen İspanyol asıllı Arnavut futbolcunun Göztepe ile flört halinde olduğunu yazdı. Geçen sezon 25 lig maçına çıkan 26 yaşındaki oyuncunun 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Futbola Barcelona altyapısında başlayan Balliu, Portekiz'de Arouca formasını terlettikten sonra 2015-2016 sezonunda Metz'e transfer oldu. Arnavutluk Milli Takımı'nda da oynayan deneyimli bek, kariyerinde 201 müsabakaya çıktı. Umut ise Şehremi'den yetişip Sarıyer ve Yeşilköy formalarını giydi.

        5 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI

        Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, 2017-2018 sezonunda kaptanlık görevini üstlenen oyuncular Sabri Sarıoğlu ve Selçuk Şahin'in yanı sıra Tanju Kayhan, Leo Schwechlen ve kaleci Günay Güvenç'e emeklerinden dolayı teşekkür edildi. Tüm futbolculara devam eden futbol kariyerlerinde başarılar dilendi.

        Sözleşmeleri sona eren oyunculardan Selçuk Şahin, geçen sezon 27 maçta 2 gole imza atmıştı. Sabri Sarıoğlu 29, Tanju Kayhan 14, Leo Schwechlen 22, Günay Güvenç ise 5 müsabakada mücadele etmişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ