Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Gümüşhane’ye Spor Lisesi açılmasını onayladığını bildirildi.

        Doğan, yaptığı açıklamada il merkezinde bulunan Harşit Anadolu Lisesinin kademeli olarak kapatılarak 20182019 yılından itibaren Gümüşhane Spor Lisesine dönüştürülmesi teklifinin Milli Eğitim Bakanlığının 5 Mayıs 2018 tarihli olurları ile kabul edildiğini söyledi.

        Gümüşhane Spor Lisesi’nin 20182019 eğitim öğretim yılında 2 şube ve 60 öğrenci ile eğitim öğretime başlayacağını kaydeden Doğan, “Spor Lisesi açılması ve öğrenci alımına başlamasıyla ilimizde ihtiyaç hissedilen bir alanda da öğrencilerimize eğitim verme imkânına kavuşmuştur. Açılmasında emeği geçen Başta Valimiz Okay Memiş’e Milletvekillerimize, Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğüne, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ve Sivil Toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. İlimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler